Wil jij als aanhanger van onze club je gezondheid verbeteren met ondersteuning van ADO Den Haag?
Zet dan de eerste stap en meld je aan voor ADO-fit!

Met ADO-fit ga je samen met medesupporters aan de slag om meer te bewegen, minder tijd zittend door te brengen en om gezonder te gaan eten. Je krijgt verschillende tips om jouw persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in je dagelijkse leven zodat het een gewoonte wordt. Uiteraard met steun van professionele ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers. 

ADO-fit is gericht op mannelijke supporters van ADO Den Haag. Je bent tussen de 25 en 65 jaar en je hebt overgewicht. Je vindt het zelf belangrijk om een gedragsverandering te ondergaan en hiermee persoonlijke doelen te realiseren.

PROGRAMMA
Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training heeft een duur van anderhalf uur. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op het veld in het Cars Jeans Stadion!

Locatie: De trainingen vinden plaats bij ADO Den Haag in en rondom het Cars Jeans Stadion (Haags Kwartier 55 Den Haag).
Wanneer: Dinsdag van 19:30 - 21:00 uur
5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6
* (data zijn voorlopig onder voorbehoud)

KOSTEN
De kosten voor deelname bedraagt € 120,00 voor supporters. Hiervoor krijg je trainingen van professionele coaches, studiemateriaal en ADO Den Haag trainingskleding.

INSCHRIJVEN
Kom in beweging en schrijf je HIER in!
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 22 februari 2019.
*Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!