Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Cars Jeans Stadion? Reserveer dan nu een rondleiding! Tijdens een rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Onze professionele rondleiders passen de rondleiding geheel aan op de doelgroep waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. Bedrijfsrondleidingen, schoolreisjes, kinderfeestjes of bijvoorbeeld een rondleiding met je sportvereniging, iedereen is welkom om eens kijkje te nemen in het thuisfront van ADO Den Haag.

Tijdens de rondleiding krijgt u een volledige kijk achter de schermen en de unieke plekken van het Cars Jeans Stadion waaronder*;

  • de spelerstunnel
  • de catacomben
  • één van de vele sponsorloges
  • de perskamer
  • de Senaatskamer
  • Het ADO Museum

Het is mogelijk om een training bij te wonen, bijna alle trainingen vinden plaats in het stadion. Mochten de spelers niet aanwezig zijn, dan kunt u een foto maken op het veld.

*Ruimtes kunnen mogelijk bezet zijn ivm evenementen. Het Cars Jeans Stadion is naast een voetbalstadion namelijk ook een Evenementenlocatie. Bij aanwezigheid van de selectie in het stadion is bezoek aan de spelerstunnel uitgesloten.

U heeft de keuze uit de onderstaande arrangementen:

ADO Den Haag Museum in rondleidingen te bekijken

Tijdens het 110-jarig jubileumfeest op 31 januari 2015 is het ADO Den Haag Museum op een prachtige locatie op de tweede etage van het Cars Jeans Stadion geopend. Mocht u ook het museum willen bekijken, dan kan dat door een plekje te reserveren in een rondleiding. Bij elke rondleiding zal het museum onderdeel zijn van de route door het stadion.
Voorlopig is het museum nog niet geopend voor bezoekers buiten de rondleidingsgroepen.

Rondleidingen kunnen tot een week van tevoren worden geboekt.

Heeft u vragen of wilt u reserveren, mail dan naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.