Tim Haaksma, eigenaar van Ockel Computers en Avanca International, is al lange tijd betrokken bij ADO Den Haag. Als kleine jongen stond hij al achter het doel bij de wedstrijden. Met zijn bedrijven is hij al enkele jaren sponsor van ADO Den Haag. Dit seizoen heeft hij de zijn betrokkenheid uitgebreid met shirtsponsoring van zijn nieuwste merk: Ockel Computers.

Ockel Computers
Al enkele jaren ondersteunt Tim de club met de huur van een Sky Lounge. Vanuit deze plek wordt iedere thuiswedstrijd de club aangemoedigd. Buiten de wedstrijden wordt deze lounge gebruikt als kantoor van Ockel Computers. Er zijn al vele nieuwe en innovatieve ideeën geboren in deze stadion plek. Ockel Computers is gespecialiseerd in mini pc’s en heeft in korte tijd naam weten te maken als ontwikkelaar van zeer innovatieve computeroplossingen. De mini pc’s zijn voorzien van Windows 10, waardoor het de perfecte computer is voor thuis, op het werk of onderweg. De computers van Ockel zijn klein, 100% stil en net zo krachtig als een traditionele pc kast.
 
www.ockelcomputers.com

Avanca
Avanca International is bordsponsor van ADO Den Haag. Bij Avanca® draait alles om smartphones, tablets en laptops. Het bedrijf behoort tot één van de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa en is specialist op het gebied van mobile lifestyle accessoires. Avanca valt regelmatig in de prijzen en mocht in de afgelopen jaren onder anderen de Deloitte Technology Fast 500, de European Business Award en tweemaal de Red Dot Design Award in ontvangst nemen.

www.avancaproducts.com/nl/