havenaar

ADO Den Haag heeft in Cars Jeans een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende drie seizoenen. Het kledingmerk zal op de voorkant van het wedstrijdtenue gaan prijken en binnen afzienbare tijd wordt het stadion ook omgedoopt tot Cars Jeans Stadion.

Algemeen Directeur van ADO Den Haag, Mattijs Manders, over de nieuwe hoofdsponsor: "Wij zijn erg blij dat een bekend kledingmerk als Cars Jeans zich aan onze club wil verbinden. Al bij de eerste kennismaking hadden beide partijen een goed gevoel. We zijn er dan ook snel met elkaar uitgekomen. Dankzij Cars Jeans kan ADO Den Haag de komende drie jaar weer belangrijke stappen zetten richting een sportief en financieel gezonde toekomst. Met Cars Jeans als nieuwe sponsor gaat ADO Den Haag een nieuwe fase in met een samenwerking die voor ons ongeëvenaard is, en dan ook nog voor een langere periode. Hier mogen wij in alle opzichten zeer trots op zijn. Uit de deal spreekt erg veel vertrouwen welke Cars Jeans in ADO Den Haag heeft. Wij zullen als club er ook alles aan doen om Cars Jeans een grote naamsbekendheid te geven in onze regio, en ook daarbuiten."

Cars Jeans is in 1982 opgericht in Amsterdam. Het is een volledig Nederlands bedrijf, dat niet alleen in Nederland kleding verkoopt, maar ook in België en Duitsland. Cars Jeans is een 'middle of the road' brand. Het bedrijf is niet onbekend met voetbalsponsoring, want in de jaren '90 had Cars Jeans al reclameborden langs de velden in diverse Nederlandse stadions bij nationale en internationale wedstrijden. Onder meer van het Nederlands Elftal.

Cees van Bueren en Guido Winkeler van Cars Jeans: "Vanaf de eerste ontmoeting was het gevoel erg goed met de mensen van ADO Den Haag. Wij waren in de Randstad op zoek naar een club om te sponsoren. In ADO Den Haag hebben wij een club gevonden, die perfect bij ons merk past. Wij kijken erg uit naar een succesvolle samenwerking de komende drie seizoenen."

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team