Wedstrijdsponsor: MyEasyOffice

MyEasyOffice is de no-nonsence cloudoplossing van Venéco. Dit Westlandse bedrijf met ruim twintig jaar ervaring en 65 medewerkers is toonaangevend sterk in automatisering, telecom en beveiliging. Venéco levert deel- en totaaloplossingen voor intelligente netwerken, toegangsmanagement, telecom en ERP-automatisering. Van advies tot implementatie, met dagelijkse ondersteuning en preventief beheer. Wij zijn toonaangevend, omdat wij continu investeren in kennis, kwaliteit en innovatie, en uitsluitend werken met hoogwaardige hardware en excellente partners. En sterk, omdat we doen waar we goed in zijn (ICT) en slim zoeken naar geïntegreerde, effectieve oplossingen. Met úw bedrijfsperspectief en bedrijfsscontinuïteit als uitgangspunt biedt Venéco kwaliteit, expertise, innovatie, maatwerk, direct resultaat en een ontzorgende service-met-een-stralende-lach.

ISO-gecertificeerd
Uiteraard kunt u ervan verzekerd zijn dat álles wat met uw data te maken heeft tot het uiterste beveiligd is. Venéco – en daarmee ook MyEasyOffice – is gecertificeerd voor ISO 27001 (informatiebeveiliging) en NEN 7510 (informatiebeveiliging in de gezondheidszorg). Dit zijn internationaal de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden voor volstrekt veilig en betrouwbaar omgaan met IT en data. Kijk voor meer info op www.myeasyoffice.nl of www.veneco.nl.

Balsponsor: Brody’s

Brody’s American Taphouse is de plek in Den Haag om unieke bieren van over de hele wereld te proeven. Een wekelijks wisselend menu van craft bieren, afkomstig van de beste Amerikaanse microbrouwerijen, zorgt ervoor dat de smaakpapillen geprikkeld blijven, terwijl gepassioneerde werknemers het verhaal achter elk biertje vertellen en de bezoekers graag verrassen met nieuwe smaken. Ga rustig zitten in een van de chesterfield banken of loop rond en laat je inspireren door de echte Amerikaanse geschiedenis van de locatie. Brody’s zorgt ervoor dat bierdrinken een echte beleving wordt. 


Brody’s opent doordeweeks al om 16:00 uur, waardoor het de perfecte locatie is om na werktijd even langs te komen met collega’s voor een borrel. Vrijdag tot en met zondag zijn de deuren van Korte Molenstraat 2 voor je geopend vanaf 14:00 uur.