Een heugelijk moment bij ADO Den Haag donderdagmiddag. Mede-eigenaar Claudio Houtman van franchiserestaurantketen Proeflokaal Sijgje tekende in het bijzijn van Tom Beugelsdijk, Lex Immers en Aaron Meijers een skybox-contract voor drie jaar.

Met de gelieerde ondernemingen Residentie Security Services, Residentie Bouwbedrijf en Residentie Computertechniek beschikt Proeflokaal Sijgje zodoende tot en met medio 2021 over een fraaie box in het Cars Jeans Stadion. Het is een mooie nieuwe stap bij ADO Den Haag voor de franchiserestaurantketen met vestigingen in Voorburg, Leiden, Voorhout, Delft en Schiedam.

Houtman is zeer verguld met de geïntensiveerde samenwerking met ADO Den Haag: “Ik ben trots en blij dat wij, na al jarenlang supporter en sponsor van ADO Den Haag te zijn geweest, de stap hebben kunnen en mogen zetten om een skybox bij ‘ons’ cluppie te hebben. Ik had nooit gedacht dat ik, toen ik op zevenjarige leeftijd aan de hand van mijn vader in het oude Zuiderpark kwam, ooit voor mijn bedrijven een contract voor drie jaar met ADO Den Haag zou tekenen”, glimlacht Houtman.

Naast bovengenoemde bedrijven zullen ook Hommerson Casino’s, Arctic Koel & Vrieshuis, Logistiek, Arcobouw, Van Gils Automotive en DesktopToWork plaatsnemen in de skybox van Proeflokaal Sijgje.

Ook geïnteresseerd in een fraaie skybox bij ADO Den Haag? Mail uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor meer informatie!

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team