Na de fantastische overwinning tegen Excelsior, met een droomdebuut voor de pas 18-jarige Dennis van der Heijden, staat vrijdag alweer de volgende wedstrijd op het programma.

In het Kyocera Stadion speelt ADO Den Haag om 20:00 tegen PEC Zwolle. Vorig jaar eindigde deze wedstrijd in een spektakelstuk met Michiel Kramer die in de allerlaatste minuut de 3-2 eindstand op het scorebord schoot.

Door de zege op Excelsior heeft ADO Den Haag nu precies dertig punten behaald en staat daarmee elfde. ADO Den Haag doet daarmee afstand van de onderste plekken op de ranglijst en kan voorzichtig omhoog kijken. Het gat met nummer 5 is slechts 6 punten, waar het gat met de onderste ploegen nu 11 punten bedraagt.

Officieel afscheid van Kramer en Van Duinen                                                                                                                                                                                                                                Voorafgaand aan de wedstrijd zal ADO Den Haag officieel afscheid nemen van Michiel Kramer en Mike van Duinen. Met 17 doelpunten was Michiel Kramer vorig seizoen clubtopscorer bij ADO Den Haag en verdiende daarmee een transfer naar Feyenoord. Van Duinen, die in 2011 zijn debuut maakte bij ADO Den Haag, maakte de overstap naar Fortuna Düsseldorf. Ondertussen speelt de aanvaller bij Roda JC waar zijn hart stiekem nog bij ADO Den Haag ligt.

Een vrijdagavond wedstrijd die u niet mag missen en waar een overwinning de zekere 10de plek zal opleveren, een fantastische moment om samen met uw relatie een avondje ADO Den Haag te beleven.

Bestel nu uw (extra) kaarten via www.adodenhaag.nl/reserveringen

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team