KYOCERA Document Solutions heeft het contract met ADO Den Haag opnieuw verlengd aangaande de stadionnaam. De naam KYOCERA Stadion blijft zodoende voor het zesde jaar op rij fier op de gevel van het stadion staan. ADO Den Haag is uiteraard enorm opgetogen over de verlenging van een grote sponsor zoals KYOCERA.

Sinds 2011 staat de 48 meter lange lichtreclame met de stadionnaam op het dak van het stadion, eind 2010 ondertekenden KYOCERA Document Solutions en ADO Den Haag een overeenkomst daartoe. Jaarlijks rijden er 160 miljoen auto’s langs het stadion wat enorm bevorderlijk voor de naamsbekendheid is gebleken.

Etienne Hendriks, managing director KYOCERA Document Solutions Nederland: ”Ik zet vandaag met heel veel plezier mijn handtekening onder het verlengingscontract. Het KYOCERA stadion is inmiddels een begrip in heel Nederland en dat willen wij zo houden. Ook het komende jaar zullen wij vaak aanwezig zijn in het stadion. Samen met relaties bij voetbalwedstrijden maar ook voor zakelijke evenementen. Het is eigenlijk ons tweede thuis geworden.”

KYOCERA Document Solutions Nederland
KYOCERA is een wereldwijd opererende leverancier van documentoplossingen inclusief printers en multifunctionele producten voor de zakelijke markt. De producten van KYOCERA staan bekend om hun unieke duurzame componenten die een hoge betrouwbaarheid realiseren en aanzienlijk minder afval produceren. De standaard- en op maakt gemaakte oplossingen van KYOCERA optimaliseren de informatieprocessen van haar klanten. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 81 werknemers.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team