Vrijdagochtend 24 april heeft Basic-Fit een overeenkomst getekend die hen wederom een jaar verbindt aan ADO Den Haag als hoofdsponsor. Onder het toeziend oog van Commercieel Manager Peter Berg tekenden Jan Willem Wigt en John Verhouden (Marketing Manager Basic-Fit) het contract in het hoofdkantoor van Basic-Fit in Hoofddorp. De contractverlenging betekent dat Basic-Fit volgend seizoen alweer het vijfde seizoen ingaat als hoofdsponsor van ADO Den Haag.

De contractverlenging werd op een ludieke manier bekend gemaakt via social media. ADO Den Haag plaatste vrijdagmiddag een teaser op Facebook en Twitter met als onderwerp 'contractnieuws'. De geruchtstroom kwam al snel op gang. Een nieuwe speler? Of nu al een nieuwe directeur? Voor aanvang van de persconferentie maakte ADO Den Haag bekend dat er contractnieuws is met betrekking tot onze hoofdsponsor. Basic-Fit verlengt het contract als hoofdsponsor voor één seizoen. Het moge duidelijk zijn hoe belangrijk deals als deze zijn voor ADO Den Haag.

Jan Willem Wigt is blij met de contractondertekening: "Deze contractverlenging geeft ons echt een gevoel van trots. We gaan alweer het vijfde jaar van onze samenwerking in en dat is erg bijzonder in het betaalde voetbal. We werken nu vijf jaar samen en de samenwerking is ruimer dan alleen maar sponsor zijn en club zijn waar gesponsord wordt. Zo gaan wij met de selectie naar de opening van hun clubs in de regio. Daar komen heel veel fans van ons op af. Daarnaast hebben zij leuke acties voor onze fans georganiseerd rondom ons 110-jarig bestaan. Al met al een goede en gezonde samenwerking waar wij heel blij mee zijn. We hebben ook voor volgend seizoen weer hele leuke plannen samen op de planning staan."

John Verhouden is ook tevreden dat het contract weer een jaar verlengd is: "We gaan nu voor het vijfde jaar de samenwerking aan. Dat is zeker goed voor ons. Onze naamsbekendheid is enorm gestegen de laatste jaren en dat is iets wat je als marktleider heel erg goed kunt gebruiken in Nederland en in Europa. Wij denken zeker dat ADO Den Haag met voetbal, de aandacht op televisie, veel publiek en een goede doelgroep daaraan bijdraagt en daarom gaan wij ook volgend seizoen weer door. Door de lokale betrokkenheid van de ADO Den Haagfans zien wij ook een grote afname van abonnementen in onze 7 clubs in Den Haag. De samenwerking met ADO Den Haag gaat heel goed, de fans zijn ontzettend positief, dus we hebben ook voor volgend seizoen weer leuke dingen op de planning staan."

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team