De selectie van ADO Den Haag heeft dinsdag 10 maart alweer de zesde Basic-Fit in Den Haag geopend. Afgelopen jaar was de selectie nog aanwezig bij de opening van een nieuwe Basic-Fit in het Zuiderpark, dit keer waren zij aanwezig bij de opening van een nieuwe Basic-Fit aan de Silvain Poonstraat in Den Haag.

Onder het toeziend oog van de media en de rest van de selectie openden aanvoerder Roland Alberg en Henk Fraser samen met Chris van der Zwet (Clustermanager Basic-Fit Den Haag) officieel deze nieuwe Basic-Fit vestiging in Wateringse veld.

Om de opening nog feestelijker te maken had Basic-Fit ook nog eens 50 fans van ADO Den Haag een speciale uitnodiging gestuurd om de opening bij te wonen en de selectie van ADO Den Haag te ontmoeten. Veel enthousiaste fans reisde af naar de Silvain Poonstraat om met hun helden op de foto te gaan en alle handtekeningen te scoren.

De spelers en staf namen alle tijd om met de enthousiaste fans op de foto te gaan, een handtekening te geven en even bij te praten over het lopende seizoen. Robert Zwinkels vond het leuk dat de selectie weer bij een opening aanwezig mocht zijn: "Het is alweer de derde keer dat we met de selectie een vestiging van Basic-Fit openen. Deze Basic-Fit is bij mij om de hoek, dus dit is een thuiswedstrijd. Het is leuk dat er zoveel fans bij zijn en dat zij zo enthousiast zijn om ons hier te ontmoeten."

Twee jonge fans van ADO Den Haag hadden de dag van hun leven met de selectie: "Wij hebben alle handtekeningen al verzameld." Op de vraag wie hun favoriete speler is gaven ze een uitbundig antwoord: "Martin Hansen! Hij is de beste keeper ter wereld!"

ADO Den Haag feliciteert Basic-Fit met de opening van de zesde club in Den Haag!

Zie hieronder meer foto's van de opening.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team