Op woensdagochtend 4 maart kwamen zo'n 130 sponsoren in alle vroegte bijeen voor het Ondernemersontbijt. Dit keer was er geen gastspreker, maar een voetbalquiz die gepresenteerd werd door Jack Spijkerman!

 

De deelnemers, die in teams speelden, kregen 25 vragen voorgeschoteld in twee categorien: 10 ADO Den Haagvragen en 15 algemene voetbalvragen. De ADO Den Haagvragen gingen bijvoorbeeld over de amateurclub waar Harry van der Laan speelde voor zijn carriere bij ADO Den Haag. Onder de algemene vragen zaten lastigere vragen over bijvoorbeeld wie de 5e strafschop voor het Nederlands Elftal had genomen als Tim Krul geen redding had gemaakt.

De leden van het winnende team kregen een mooie prijs: toegang tot de Fieldseats bij ADO Den Haag - Heracles. Vanaf de Fieldseats kan de wedstrijd bekeken worden vanaf luxe bioscoopstoelen die aan de rand van het veld staan. Dichterbij de spelers en het veld kun je niet komen!

De top 3 zag er alsvolgt uit:

1e plaats:
BDO/ Wilco de Winter
GK Gevelspecialisten/ Gino Kaffa
Nife Energie Advies/ Sander Zaat
Werkgeversservicepunt/ Jacqueline Dekker
Elf Voetbal/ Jan-Hermen de Bruijn

2e plaats:
BDO/ Nike van Nuland
Gemeente Rijswijk/ F. Tittoni (introducée)
Selectiepunt/ Tom Ijzerman
Werkgeversservicepunt/ Rob de Rooij

3e plaats:
VD Valk Office Supplies/ Kevin van der Valk
Oud-ADO Den Haagspeler/ Pascal Bosschaart

Na afloop van de voetbalquiz kon iedereen aanschuiven bij het ontbijt dat stond geserveerd in De Ooievaar. Al met al opnieuw een zeer geslaagd netwerkevenement!

Bekijk hieronder een video impressie

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team