Met ingang van het seizoen 2020/2021 lanceert ADO Den Haag haar nieuwste concept: Young Business Club. Het doel van Young Business Club is om een energiek en nieuw netwerk te creëren voor jonge ondernemers en professionals.

Unieke kans voor jonge ondernemers
Bij wedstrijden van ADO Den Haag zullen wij onze leden verwelkomen in een prachtige en nieuw gerenoveerde Sky Lounge. Gedurende deze wedstrijden staat de interactie, maar ook entertainment en natuurlijk voetbal centraal. Met Young Business Club bieden wij jonge ondernemers de unieke kans om zich aan te sluiten bij het ADO Den Haag-netwerk. Naast alle wedstrijden worden de leden ook uitgenodigd voor de zakelijke events, organiseren wij een exclusief Young Business Club event én heb je toegang tot de ADO Den Haag Business App. 

Een volwaardige middag of avond uit
“Young Business Club is dé plek voor alle jonge ondernemers die wel willen netwerken, maar geen zin hebben in 'awkward' netwerkborrels waar het gesprek net niet lekker op gang komt”, vertelt Vicky van Amerongen, accountmanager Young Business Club. “In Young Business Club combineren we het zakelijke met het aangename en besteden we extra zorg aan ambiance, entertainment en gastronomie. Het belangrijkste is dat een bezoek aan ADO Den Haag zeker niet als een verplichting voelt, maar als een volwaardige middag of avond uit! Dat in combinatie met het netwerk van bedrijven en individuen dat hier samenkomt maakt Young Business Club tot een uniek concept binnen de Haagse regio”, aldus Van Amerongen.

Meer weten over Young Business Club? Neem dan contact op met onze accountmanager Vicky van Amerongen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team