Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion is niet alleen makkelijk voor het parkeren maar kan ook gebruikt worden als evenementen terrein. Met 3 grote parkeerterreinen om het stadion heen is er alles mogelijk op gebied van outdoor events. Al meerdere malen is er een colorrun georganiseerd en het Cars Jeans Stadion heeft ook de primeur van de WARCHILD Stadion Challenge.

Teambuilingactiviteiten buiten of zelfs op het veld van ADO Den Haag? Het team van ADO Hospitality & Events sluit niets uit. Met verschillende partners kunnen er sportieve activiteiten worden opgezet als break-out bij een inspannend congres of bijvoorbeeld als teamdag voor uw hele organisatie. En wilt u dit op het heilige kunstgras van ADO Den Haag, dan valt dit altijd te bespreken!

Bekijk hier alle mogelijkheden