Nieuws

Voor de allerjongste fans van ADO Den Haag starten we weer een gloednieuwe ADO Den Haag Voetjebal module. Voetjebal is hét voetballende speelconcept waarbij kleuters en peuters (samen met een ouder) op een speelse manier kennismaken met een bal, waarbij de nadruk op spel en plezier ligt. Zo leren de kinderen spelenderwijs hun coördinatie, behendigheid en balans te verbeteren.

Mis het niet! 
ADO Den Haag Voetjebal biedt de jongste fans van 2 t/m 5 jaar de kans om wekelijks in het geel-groene ADO Den Haag Voetjebal tenue te schitteren. Vanaf september starten we onze nieuwe module van 10 Voetjeballessen van 45 minuten. Zo maak je op een leuke manier kennis met sport en de voetbalbeleving van ADO Den Haag. 

Unieke locatie
De lessen vinden plaats in de Sportcampus Zuiderpark direct naast ‘de Aftrap’, de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Je volgt de lessen samen met je zoon of dochter waarbij je als ouder een actieve rol speelt. Samen plezier hebben staat natuurlijk voorop maar de oefeningen dragen dus ook bij aan het ontwikkelen van balans, behenidgheid en coördinatie.

Volgende kans om mee te doen!
De eerstvolgende module start op zaterdag 3 september 2022. De inschrijving voor deze eerste module is nu geopend, klik voor meer informatie op de button hieronder. Schrijf je snel in, want VOL = VOL!

Groetjes Storky!