ADO KIDS

Ben jij een echte fan van ADO Den Haag?

WEGENS SUCCES HERHAALD; Familiepakket voor het gezin.

Vorig jaar introduceerde ADO Den Haag iets nieuws. Een familiepakket voor het hele gezin! Wegens het grote succes van dit pakket is besloten om ook aankomend seizoen weer Familiepakketten aan te bieden. Er zijn twee mogelijkheden; Een pakket voor 1 volwassene en 2 kinderen t/m 14 jaar of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 14 jaar. U betaalt evenveel als normaal, maar bij het Familiepakket krijgt u vele extra voordelen:

1. De 3 of 4 Seizoen Club Cards staan geregistreerd op naam van de volwassene en zijn overdraagbaar. Mocht u dus een keer niet kunnen dan kunt u een ander gezin blij maken met 3 of 4 kaarten.

2. U hoeft voor deze Seizoen Club Cards niet langs te komen bij het stadion voor een foto, aangezien er geen foto nodig is bij dit Familiepakket.

3. Bij elke thuiswedstrijd in de Eredivisie krijgt de volwassene een gratis kop koffie of thee en krijgen de kinderen een glas kinderlimonade.

4. U krijgt aan het begin van het seizoen afhankelijk van het pakket 3 of 4 gratis shawls voor het hele gezin.

5. Het Familiepakket is voor kinderen t/m 14 jaar i.p.v. t/m 12 jaar.

6. In het Familiepakket zijn kinderen t/m 12 jaar automatisch lid van ADO KIDS en besparen daarmee de contributie ter waarde van 12,50 euro per seizoen.

NU AANVRAGEN