WEGENS SUCCES HERHAALD; Familiepakket voor het gezin.

Een familiepakket voor het hele gezin! Wegens het succes van dit pakket is besloten om ook aankomend seizoen weer Familiepakketten aan te bieden. Er zijn twee mogelijkheden; Een pakket voor 1 volwassene en 2 kinderen t/m 12 jaar of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar. U betaalt evenveel als normaal, maar bij het Familiepakket krijgt u vele extra voordelen:

1. De 3 of 4 Seizoen Club Cards staan geregistreerd op naam van de volwassene en zijn overdraagbaar. Mocht u dus een keer niet kunnen dan kunt u een ander gezin blij maken met 3 of 4 kaarten.

2. U hoeft voor deze Seizoen Club Cards niet langs te komen bij het stadion voor een foto, aangezien er geen foto nodig is bij dit Familiepakket.

3. Voorafgaande aan het Seizoen ontvangen Seizoenkaarthouders die gebruikmaken van het Familiepakket éénmalig een tegoed van EUR 50,- voor de Fanstore

4. U krijgt aan het begin van het seizoen afhankelijk van het pakket 3 of 4 gratis shawls voor het hele gezin.

5. Het Familiepakket is voor kinderen t/m 12 jaar.

6. In het Familiepakket zijn kinderen t/m 12 jaar automatisch lid van ADO KIDS en besparen daarmee de contributie ter waarde van 12,50 euro per seizoen.

NU AANVRAGEN