ADO Den Haag moet in laatste minuut toch tegentreffer incasseren: 1-1

Lees het wedstrijdverslag

Wedstrijdshirts ADO Den Haag - Willem II geveild voor G-Storks

Lees meer

ADO Den Haag met 3-2 onderuit in Helmond

Lees het wedstrijdverslag

Hoofdtrainer Darije Kalezić in De Podcast

Lees meer

ADO Den Haag boekt ruime 6-0 zege tegen Jong FC Utrecht

Lees het wedstrijdverslag
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Thuiswedstrijd

Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Vr 15.12 20:00u
ADO Den Haag - NAC Breda

Home

Begin april 2019 is het project ‘Rugdekking’ bij ADO Den Haag van start gegaan. De deelnemers uit Den Haag volgen een vier weken durend traject. In samenwerking met Stichting Schouders Eronder, Building Better People en ABR Traffic Services, moet het leerwerktraject jongeren tussen de 17 en 28 jaar uit Den Haag en omgeving nieuw perspectief bieden.

De deelnemers krijgen drie dagdelen per week les in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. De lessen bestaan uit een combinatie van gedraginterventies, opleiding en stage. De eerste week bestond uit een les ‘UEFA Stewardorganisatie’, een presentatie over het werk als verkeersregelaars en een workshop ‘gedrag’. Tijdens de 5-0 overwinning op FC Utrecht op zaterdag 6 april hebben de ‘Rugdekkers’ kennisgemaakt met het werken als steward.

De komende weken volgen de Rugdekkers nog verschillende UEFA Steward modules, workshops, een BHV Cursus en stage momenten. Wie het traject succesvol afrondt, blijft werkzaam bij de club en stroomt uit richting de beveiligingsbranche.

Is Rugdekking iets voor jou? In het seizoen 2019/2020 zal er een nieuwe groep van start gaan onder leiding van Stichting Schouders Eronder en ADO Den Haag. Voor meer informatie neem contact op met Thom Verhoeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (010) 476 16 92.