Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Jeffrey van As blijft de manager Voetbalzaken van ADO Den Haag. De 45-jarige Leidenaar is een overeenkomst voor drie jaar met de club overeengekomen. Van As was sinds februari van het afgelopen jaar al actief in deze functie in Den Haag. Met de directie en technische staf was hij mede verantwoordelijk voor de ommekeer bij de club in de tweede helft van het seizoen. De voormalig verdediger speelde van 2002 tot en met 2004 voor ADO Den Haag en vervulde daarna wat technische functies bij de club. Van As was jarenlang technisch manager bij NAC Breda.

Algemeen Directeur Mattijs Manders: "Het is altijd de intentie geweest om met Jeffrey door te gaan. We zijn zeer tevreden met zijn functioneren bij de club en hebben voor zijn aantreden al de noodzaak ingezien van een echte voetbalman binnen het management. Eigenlijk gingen we er beiden al langer van uit dat we er snel uit zouden zijn met elkaar, want het bevalt ons goed. Maar ik ben blij dat we het nu kunnen melden en dat Jeffrey dus bij ons aan boord blijft. Met hem gaan we proberen weer een strijdvaardige selectie neer te zetten. Jeffrey is daar al weken druk mee".

Jeffrey van As: "Ik wilde graag bij ADO blijven. Ik heb het hier naar mijn zin en het is een functie die mij past bij een club die ik goed ken. Dat er nu duidelijkheid is over mijn positie en die van Fons Groenendijk geeft een goed gevoel. We zijn bezig om stappen te maken."