Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Buscombi

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag te verzamelen om 10.55 uur bij ingang 27-28 in de ring van het Kyocera Stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 11.00 uur, waarna de bus direct zal vertrekken. 

ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Heracles gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-Ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de Seizoen Club Card dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank bij worden aangetroffen worden niet tot de bus toegelaten.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal alleen op de heenweg gestopt worden bij een fastfood restaurant. Op de terugweg wordt er zonder stop naar het Kyocera Stadion teruggereden.

Autocombi

Supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 11.30 uur en 11.45 uur hun uitgeprinte E-ticketing omwisselbiljetten te wisselen voor een toegangskaart in het MFC bij het Kyocera Stadion in Den Haag. Er wordt tevens een parkeerkaart en de verplichte route naar het stadion van Heracles gegeven.

Een verplichte autocombi omvat een regeling voor auto's die niet meer dan negen personen kunnen vervoeren. Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein achter het uitvak van Heracles alcoholhoudende drank buiten auto's voor handen te hebben en/of te gebruiken.

Supporters die direct naar het stadion van Heracles afreizen en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag, worden niet toegelaten tot het stadion evenals supporters die teveel hebben gedronken.

Vanaf 10.30 uur kunnen supporters die naar Heracles zullen vertrekken terecht voor een bak koffie of een glas frisdrank in het MFC.