De afgelopen jaren zijn vele aanhangers van onze club overgestapt naar de Azivo ADO Den Haag Clubpolis. Nu is zelfs de magische grens van 10.000 deelnemers gepasseerd! Een daverend succes dus voor de club en voor Azivo. En de polis blijft bestaan, ook jij kunt er je voordeel mee doen.

Tot 1 januari 2015 kon er overgestapt worden naar de Azivo ADO Den Haag Clubpolis, maar houdt de sites van ADO Den Haag en Azivo in de gaten, want er blijven mooie acties komen! Voor 2015 kon de polis door de samenwerking tussen ADO Den Haag en Azivo bijvoorbeeld al worden aangeboden vanaf € 84,99* per maand. Bovendien ontvingen de nieuwe Azivo-verzekerden een ADO Den Haag-thuisshirt!

Bij Azivo is iedereen welkom, zonder medische selectie. Kijk snel op www.azivo.nl/adodenhaag of bel de Azivo-klantenservice (070) 440 2 440. 

Samen werken we aan een gezonder Den Haag

Samen met onze maatschappelijk partner Azivo zetten we projecten op die een gezonde leefstijl bevorderen. Speciale aandacht hierbij hebben we voor de Haagse jeugd. Door de jeugd in beweging te krijgen en te houden stimuleren we bij hen een gezonde leefstijl. Daarom steunt Azivo ADO Den Haag in de Maatschappij en ontwikkelen we projecten als Gezond Bezig!, het Azivo ADO Den Haag G-toernooi, Scoren voor Gezondheid, Scoren in de Wijk en de Gezonde Sportkantine.

Klik hier om je premie te berekenen en je aan te melden voor de Azivo ADO Den Haag Clubpolis

*op basis van hoogste vrijwillig eigen risico.