Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Wat waren ze nerveus, groep 65 van ADO Den Haag Playing for Success. Twee spelers van ADO Den Haag, de jarige Guyon Fernandez en Donny Gorter, kwamen op dinsdag 18 april op bezoek in het Perscentrum van het Kyocera Stadion! Toen ze de vragen voor de spelers aan het voorbereiden waren viel het nog wel mee, maar toen Donny en Guyon om 16 uur het Perscentrum instapten werd het angstvallig stil. En dat is niet handig als je de rol van journalist moet vervullen!

Enkele stoere kinderen riepen nog 'gefeliciteerd' tegen Guyon Fernandez, die deze dinsdag 31 jaar was geworden. En toen werd het nog spannender want in plaats van het vragen stellen aan de spelers, moesten ze eerst een vraag van Guyon of Donny beantwoorden in de microfoon! Gelukkig hadden de spelers en de kinderen samen veel lol en was het ijs snel gebroken. Aan tafel met één van de ADO spelers stelden alle kinderen geroutineerd hun vraag aan Donny of Guyon!

Na de vragen sessie mochten alle kinderen één voor één op de foto met de ADO spelers en werd er ook een groepsfoto gemaakt. De middag werd afgerond met het spel 'Ren je rot'.