Op zaterdagmiddag 14 mei vond in het Atrium van het gemeentehuis van Den Haag de jaarlijkse spinningmarathon plaats waarbij de opbrengst naar de stichting Bewegen tegen kanker gaat. De stichting Bewegen tegen kanker biedt patiënten met kanker de mogelijkheid om beweegprogramma's te volgen.

ADO Den Haag ondersteunt elk jaar dit fantastische initiatief. Trainer Ekrem Kahya en ADO Den Haagspeler Dion Malone waren namens de selectie van ADO Den Haag aanwezig en fietsten elk een ronde mee!

Nachtburgemeester René Bom verrichtte samen met presentratice Jessica Mendels het startschot voor de vele fietsers, en Fred Streefland begeleidde de deelnemers in hun spinningronde.
Tijdens de spinningmarathon konden kinderen in de beweegcorner een gesigneerde ADO Den Haagbal winnen en gaven de United Cheers na hun optreden een clinic voor de kinderen. Albert Heijn, partner van ADO Den Haag in de Maatschappij, verzorgde het water voor alle deelnemers en de ingredienten voor de gevarieerde hapjes!

Het bestuur van stichting Bewegen tegen kanker kon onder begeleiding van de muziek van Captain Midnight XL trots bekend maken dat de zevende editie van de spinningmarathon €26.035,- heeft opgeleverd voor het beweegprogramma!