Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Donderdagochtend kwamen tientallen sponsoren van ADO Den Haag bijeen in de Zuiderpark Lounge voor het Ondernemersontbijt. Voordat iedereen kon aanschuiven voor het heerlijke ontbijtbuffet was het tijd voor een heuse voetbalquiz onder leiding van Ronald van der Geer, de persvoorlichter van ADO Den Haag. Hij onderwierp de sponsoren aan 25 vragen. Het bleek dat het met de voetbalkennis van de meesten wel goed zat! Maar een aantal sprong net wat boven de rest uit.

De winnaars van de quiz waren:

Ed Wubben (Rai Horeca Beheer)
Rene Baggerman (Bex Beveiliging)
Hans Lammertink (Lammertink Groep)
Aad van der Wansem (Lammertink Groep)
Renate den Heijer (Gemeente Den Haag)
John Bolman (Bolman Cleaning Services BV)

Zij wonnen twee Fieldseats-kaarten (incl. diner/buffet) voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag naar keuze. Nadat iedereen hun prijs in ontvangst had genomen, konden de sponsoren onder het genot van een uitstekend verzorgd ontbijt nog even napraten over de quiz. Het was een geslaagde ochtend!