Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Voor het eerst in de geschiedenis van Business to Business ADO Den Haag werd er niet alleen een klaverjastoernooi, maar ook een pokertoernooi georganiseerd. 

Dit keer niet in het Kyocera Stadion, de sponsoren waren deze avond te gast in het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk.

Zestien koppels bezetten acht tafels voor het klaverjastoernooi, er waren vier tafels vol met sponsoren die deze avond hun pokerface hadden opgezet.

Voorafgegaan aan een clinic voor de beginners, begeleid door een croupier van Sir Winston, konden beide toernooien beginnen.

Er werden een aantal rondes gespeeld en bij het pokeren kreeg het toernooi nog een spannende wending toen Glenn Versteegh (Pe-Roll Holland) de meeste kans had om te winnen, terwijl hij nog nooit gepokerd had!

Niets is echter minder waar, grote winnaar werd uiteindelijk Arvind Gangapersadsing (Sepay). Hij won een wedstrijdarrangement voor twee personen en besloot direct om hiervoor zijn tegenpool Glenn uit te nodigen bij ADO Den Haag - Sparta.

Het winnaarskoppel van het klaverjastoernooi was René Pas en Theo van der Burch. Zij hadden na drie rondes de meeste punten. Vincent de Boer en Jochgum Schuijt (Verbouw Totaal Concept) werden tweede.