Hoewel iedereen nog lekker aan het nagenieten is van de zomervakantie met deze tropische temperaturen, heeft de commerciële afdeling van ADO Den Haag alles behalve stil gezeten.

Na twee thuiswedstrijden kunnen wij de balans opmaken van de verschillende geledingen binnen onze businessclub en zien wij dat deze al goed gevuld is. Een greep uit de contractverlengingen:

beglobal ondertekening

Ruud Mansveld en Rick Hoogendorp hebben in de zomer het contract met BeGlobal Promotions (zie boven) verlengd. U kunt deze specialist op het gebied van relatiegeschenken dit seizoen vinden in de Zuiderpark Lounge.

looije ondertekening

Looije Verpakkingen (zie foto boven), een bedrijf uit Maasdijk, heeft dit seizoen niet alleen stoelen in de Zuiderpark Lounge, maar komt u ook tegen op de LED Boarding bij de thuiswedstrijden.

 hommerson ondertekening

Hommerson is al jaren een vast gezicht binnen ADO Den Haag. Remco van den Berg (zie foto boven) heeft deze verleninging samen met Rick Hoogendorp (r) bekrachtigd, zij sponsoren dit seizoen ook de opkomst van de spelers.

 gelecon ondertekening

Gelecon (zie boven) is dit seizoen vaste leverancier van onze jeugdopleiding voor wat betreft de schoonmaakartikelen en -middelen. Zij vertoeven op wedstrijddagen ook in een Sky Lounge.

De Zuiderpark Lounge, Residentie Lounge, Vastgoed Lounge en Sky Lounges beslaan nu ruim 500 businessleden, wat ons ontzettend trots maakt op ons nog steeds groeiende netwerk van ondernemers.