Het leek nog even spannend of het wel droog zou blijven en in de verte klonk af en toe wat onweer, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken voor een overvolle golfdag.

18 flights van vier personen deden mee aan de golfwedstrijd, om 12.30 uur was iedereen, inclusief lunchpakket, in de baan en klonk een toeter om af te slaan. De spelvorm was Individual Stableford, waarbij iedereen voor zichzelf speelde.

Om 15.30 uur verzamelden zich 24 relaties in het restaurant van BurgGolf Zoetermeer om deel te nemen aan de golfclinic. Onder leiding van twee golfpro's werd er geoefend met putten, chippen en afslaan, met tussendoor een korte pauze voor een broodje hamburger.

Rond 17.00 uur kwamen de eerste wedstrijddeelnemers van de baan af voor een hapje en drankje. Toen iedereen binnen was en de clinic ook ten einde volgde de prijsuitreiking door Thomas Kristensen en Rick Hoogendorp.

Jurgen Faerber (ING) was de meest talentvolle deelnemer aan de clinic, Joany Vrolijk (Vrolijk Special Cleaning) won de Longest voor de dames, Mike van der Steen (De Persgroep) won de Longest voor de heren. De winnaar van de prijs voor de Neary was voor Michel Snoek (Haagstate Advocaten).

De derde prijs van de golfwedstrijd was voor Joris Sillem (Mercedes-Benz Dealer Bedrijven), de tweede prijs voor Robert Jan Wijnhoud (ING) en de felbegeerde wisselbokaal mag een jaar op de schoorsteen van Eugene van Westing (Van Oosterom & Verhagen Makelaars) staan.

De dag werd afgesloten met een heerlijke Live BBQ verzorgd door BurgGolf Zoetermeer.

Deze golfdag werd mede mogelijk gemaakt door BeGlobal Promotions, Kyocera Document Solutions Nederland en BurgGolf Zoetermeer.