Op woensdag 30 maart kwamen 29 fans naar het Kyocera Stadion. Zij hadden bij de Vriendenloterij een Meet & Greet gewonnen.

's Ochtends werden zij in het stadion ontvangen met koffie en thee. Vervolgens kregen zij een filmpje te zien over ADO Den Haag, waarna de fans werden meegenomen voor een rondleiding door het stadion. Na de tour namen zij plaats op de eretribune waar iedereen een gedeelte van de training mochten kijken.

In het ADO Den Haag Museum mochten de fans de documentaire van Aad Mansveld bekijken onder het genot van een drankje en popcorn. Toen de selectie ging douchen na de training, mochten de gasten het veld op om latje te trappen.

Toen kwam het leukste gedeelte van de dag; lunchen met de gehele selectie van ADO Den Haag. Iedereen kreeg een ADO Den Haag-bal uitgereikt waar zij na de lunch mee langs de spelers mochten lopen om handtekeningen op te verzamelen.

Na de groepsfoto kwam er een einde aan de dag en ging men voldaan weer huiswaarts. De reacties van de fans waren heel positief!

Jan Tavecchio uit Rijswijk: "Het was een mooie dag bij ADO Den Haag. Ik heb een goede vriend, een oud ADO Den Haag-speler, meegenomen. Dus dat was helemaal leuk! Ik heb met de spelers en de trainer gesproken. En niet alleen maar over voetbal. Eerlijk gezegd speel ik vooral mee met de Vriendenoterij om iets te winnen. Maar als ik zie wat de Vriendenloterij allemaal doet voor de Eredivisieclubs, dan ben ik trots ze te kunnen steunen."

Cor Brandwijk uit Schiedam: "Wat een super dag! Er hing een hele goede sfeer en het was heel erg leuk om met de spelers te praten. Ik had mijn kleinzoon meegenomen, die is een groot ADO Den Haag-fan. Het was een onvergetelijke dag. Zowel voor mij als mijn kleinzoon!"