Op 7 maart jl. heeft Henk Fraser een gesigneerd shirt overhandigd aan Arjen Baars (Directeur) en Danny Plug (Controller) van NV Haagse Milieu Services om hen te bedanken voor de verlenging van hun contract. De komende drie seizoenen zal HMS te vinden zijn in de Residentie Lounge en lid zijn van het grootste netwerk van regio Haaglanden.

Haagse Milieu Services (HMS) is een publiek private samenwerking tussen Van Gansewinkel – Overheidsdiensten en de gemeente Den Haag. HMS is eigendom van de gemeente Den Haag. Van Gansewinkel – Overheidsdiensten voert hierbij het management en HMS verzorgt binnen de gemeente Den Haag de inzameling van huishoudelijk restafval, gft-afval, grof huishoudelijk afval, glas, papier en textiel, alsmede de exploitatie van drie afvalbrengstations, plaagdierbestrijding en gedurende de winterperiode de gladheidbestrijding (bron: www.vangansewinkelgroep.nl).

Wij zijn heel blij dat ook HMS de club zal blijven ondersteunen en zullen er alles aan doen om hen een platform te bieden om ook hun netwerk uit te breiden en te vergroten.