Maandagmiddag kwamen alle relaties van Business to Business ADO Den Haag weer bijeen voor het jaarlijkse kick-off evenement. Het aftrappen van het seizoen werd dit jaar erg letterlijk genomen, aangezien alle sponsoren de mogelijkheid kregen om deel te nemen aan een interactieve training met alle spelers van de selectie. Alle relaties hebben dus zelf letterlijk de aftrap van het seizoen genomen.

De drukbezochte middag werd om 16:00 uur geopend in de Residentie Club. Na een ontvangst met luxe bites en champagne opende niemand minder dan Dennis Weening de dag en heette alle relaties van harte welkom in het Kyocera Stadion. Hij vroeg direct na zijn welkomstwoord aan alle aanwezigen om af te dalen naar het veld om daar een demonstratietraining van Henk Fraser bij te wonen. Henk Fraser, voorzien van een headset stelde aan de hand van een aantal trainingsoefeningen de gehele selectie voor. Tussendoor had hij genoeg tijd voor wat aanwijzingen aan de spelers en was er hier en daar tijd voor een grap met de grote groep aanwezigen. Aan het einde van de demonstratietraining vroeg Henk Fraser zelfs aan de aanwezigen of er vrijwilligers waren om mee te doen met de oefeningen. Uiteraard waren er een aantal relaties die zich aanboden en samen met de spelers enthousiast de oefeningen van Fraser uitvoerden. Eerlijk is eerlijk, er zaten een paar hele goede voorzetten en doelpunten bij, maar in sommige gevallen is ook wel duidelijk geworden dat het talent ergens anders ligt dan op het veld.

Na de demonstratietraining gingen alle aanwezigen weer terug naar de Residentie Club om te doen waar ze echt goed in zijn, namelijk netwerken. Na een officieel openingswoord van de nieuwe Algemeen Directeur Maarten Fontein werd er voldoende gelegenheid geboden om elkaar te leren kennen of de contacten met bekenden te onderhouden. Onder het genot van muziek van DJ Jamie Westland (bekend van de band DI-RECT) bleef het nog lang gezellig in de Residentie Club.

Een fotoserie van de hele avond kunt u hier bekijken.

Wij willen via deze weg graag alle aanwezigen bedanken voor de komst naar de kick-off en wensen iedereen een sportief en zakelijk 2014/2015!"