Met trots presenteert ADO Den Haag de nieuwe tenues voor het seizoen 2017/2018. Deze zijn, samen met de trainingspakken, presentatiepakken en keeperstenues, vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop in het stadion en in de online Fanshop!

Het nieuwe thuistenue kenmerkt zich uiteraard met de bekende geel-groene verticale banen. Op de borst heeft Basic-Fit plaats gemaakt voor onze nieuwe hoofdsponsor Cars Jeans. Verder heeft het shirt geen kraag meer, maar een nette V-hals. Op de achterkant van het shirt staat 'Onze Trots" en aan de onderkant van het shirt zit een mooi label met de jaartallen van het seizoen erop.

Het uittenue is geinspireerd door het gouden elftal van 1967 dat Europees voetbal speelde. Kenmerkend zijn de oude clubkleuren groen, rood en wit. Verder staat in de hals van het shirt de tekst 'We are ADO Den Haag" bedrukt.

Verder heeft ADO Den Haag ook nog een 2e uittenue, dat is geinspireerd door het tenue van het elftal in 1982. In dit seizoen namen destijds een aantal iconen zoals Schoenmaker, Van Vliet, Korevaar en Mansveld afscheid als voetballer.

 

 

Gekeept gaat worden in fel oranje, blauw of fuchsia. Het keeperstenue waarin gespeeld wordt is afhankelijk van het tenue van de tegenstander.

 

Alle tenues zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de supportersverenigingen FCDH-Middennoord en Haagsche Bluf, Fansupport, de technische staf en kledingsponsor Errea.

De nieuwe shirts zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Fanshop in het Kyocera Stadion, de online Fanshop én via de verschillende fanpoints. Overigens zullen dan ook trainingspakken, presentatiepakken en keeperstenues in de verkoop gaan.