Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Gamebasics begon ooit op een Zoetermeerse zolderkamer. Nu zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met veertig personeelsleden. Met onze app Online Soccer Manager bereiken we alle uithoeken van de wereld. Gamebasics streeft ernaar alle voetballiefhebbers wereldwijd het gevoel te geven dat ze manager zijn van hun favoriete voetbalclub. Elke dag en overal. Dit willen we bereiken door een game ervaring te bieden die authentiek, laagdrempelig en uitdagend is. Onze app Online Soccer Manager maakt je de baas van een virtueel voetbalteam. Je bepaalt zelf wie je opstelt en welke tactiek je hanteert. Het spel is gratis te spelen, maar wie op de ranglijst wil verschijnen of alleen de duurste spelers wil opstellen, moet een betaling doen.

Twintig procent van de mannelijke Nederlanders van 12 tot 30 jaar speelt Online Soccer Manager. Ook in Turkije, Brazilië, Italië en het Midden-Oosten hebben we veel gebruikers. Bij elkaar meer dan 4 miljoen maandelijkse spelers. Al die gebruikers worden bediend vanuit ons voetbalstadionkantoor in het Stadshart van Zoetermeer. Je komt binnen door een echte spelerstunnel, er staat een tribune en een voetbaldoel op ware grootte. De ontvangstruimte is een skybox die uitkijkt over het hele kantoor.

Waarom partner van ADO Den Haag in de maatschappij?

Gamebasics is een voetbalbedrijf en wil dat uiten in maatschappelijke betrokkenheid. Met onze voetbalgame bereiken we heel veel mensen, maar dat is virtueel. Voetbal brengt mensen samen en sporten is gezond. Via het partnerschap met ADO Den Haag in de maatschappij kan Gamebasics échte mensen helpen in de regio.

Website: www.gamebasics.nl