Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

HTM is een zelfstandig openbaar vervoerbedrijf. We zijn al ruim 150 jaar in de Haagse regio actief. We streven naar openbaar vervoer van grote klasse, waar steeds meer mensen gebruik van maken. Met bussen, trams, lightrail en besloten vervoer verbinden we mensen met mensen en brengen we jaarlijks ruim 100 miljoen reizigers op hun plaats van bestemming.
Of je nu snel naar het centrum van Den Haag wilt reizen of naar een uithoek van de Haagse regio, wij zorgen voor plezierig, betrouwbaar en veilig vervoer. Comfort staat hierbij voorop. Door nieuwe technieken, innovatief denken en goede samenwerkingen kunnen we steeds beter voldoen aan de behoeften van onze reizigers.

HTM ondersteunt ADO Den Haag in de Maatschappij in het project Skills & School on Tour en zal één van de lessen voor de leerlingen uit de groepen 5 en 6 invullen.

Kinderen zijn de belangrijkste mensen van deze wereld en onze reizigers van nu en in de toekomst, onze stakeholders en inwoners van onze stad. HTM is een onderneming in het hart van de lokale samenleving. Daarom is het belangrijk kinderen te betrekken bij wat HTM – nu en in de toekomst – voor de Haagse samenleving doet. Niet voor niets zijn we zelf al jaren actief op scholen om leerlingen bewust te maken van gewenst gedrag in het openbaar vervoer, het belang van respect voor je mede-passagiers en HTM-personeel, ter verhoging van de sociale veiligheid. Met deze samenwerking versterken HTM en ADO Den Haag elkaar bij het betrekken, stimuleren en motiveren van de jongere inwoners van Den Haag.

Bezoek onze website: htm.nl