Na onze reis naar Litouwen, gaan we volgende week naar Cyprus! En het team hoopt natuurlijk dat we weer met een grote groep die kant op gaan! Zodoende onderstaande informatie.

Beste supporter,

Het was een bewogen week en we hebben donderdagavond gezien hoe onze jongens dit eerste avontuur hebben afgesloten en we willenzo snel mogelijk wat wijzer worden op het gebied van het aantal mensen dat mee wilt op onze reis naar Cyprus.

We kunnen op dit moment (hoogseizoen en een schaarste aan toestellen momenteel!) onderstaande aanbieding doen om mee te gaan.

28 juli Amsterdam - Larnaca (in de ochtend )

Bij aankomst een transfer naar een tweetal hotels (3 sterren), bij elkaar gelegen waar men in een 2persoon kamer (2 persoonsbezetting) overnacht.

Vrije middag besteding.

Rond 18.00 uur maken we met de touringcars de gang naar het stadion voor de wedstrijd.

Na de wedstrijd gaan we met de touringcars weer terug naar het hotel.

De volgende dag is het ontbijt inbegrepen en dan gaan we weer richting Airport (er kan ook voor gekozen worden om later op de dag te vertrekken zodat er nog wat meer van Cyprus genoten kan worden, die beslissing is nog niet genomen)

29 juli Larnaca – Amsterdam (einde ochtend dus of in de middag)

Prijs per persoon: 695 euro inclusief wedstrijdkaartje.

De afgelopen dagen is er veel rumoer geweest omtrent het regelen van een vlucht, er zijn veel partijen mee bezig geweest wat de onrust bij de brokers en de airlines alleen maar groter heeft gemaakt. Iedereen is vrij om te gaan en staan waar men wil en iedereen is vrij om te regelen wat men wil, maar let wel dat het at the end alleen maar moeilijker wordt daar brokers/airlines aanvragen niet meer serieus gaan nemen.

Het is van belang dat een toestel ook echt beschikbaar is en dat de slots (vlucht toestemmingen) verkregen worden en dit is niet overal helder doorgekomen bij iedereen. Wij hebben nu met onze reisagent besloten een vrijblijvende (doch wel serieuze) inschrijving te houden om zo te pijlen wat de animo is om zo op een bepaald punt de knoop door te hakken of we dit toestel reserveren of niet. Het toestel heeft 180 stoelen en de prijs is dan ook gebaseerd op 180 mensen.

Ook nog even een ander misverstand om voor nu en in de toekomst weg te werken is het feit dat veel mensen klagen dat het goedkoper kan en dat het via een Easyjet of welke airline dan ook goedkoper is enz enz. Daarop kan onze reisagent alleen antwoorden dat hij voor ons op basis van groepen kijkt en individueel er hier en daar (met 1 overstap of meerdere) inderdaad wel goedkoper gereisd kan worden, maar nooit voor meer dan 200 man. Of je moet uitwijken naar andere plaatsen van vertrek of meerdere dagen blijven. Ik hoop dat dan ook in de toekomst geen appels met peren worden vergeleken en dat men realistisch daarin blijft, want we willen allemaal maar één ding en dat is met z`n allen naar de wedstrijden van onze club. En uiteraard voor een betaalbare prijs.

Voor nu hoop ik op een vol toestel om ADO Den Haag te supporten, dus zien we graag de aanmeldingen binnen komen. Inschrijven betekent dat het gereserveerd staat. Let wel, het is dus van belang dat de mensen die willen reserveren zich echt snel melden, zodat we snel al uitsluitsel kunnen geven of we deze reis kunnen doorzetten.

Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koos Roeg
SupporterscoördinatorSponsoraanbieding

Naast deze reis is er ook een zakelijke aanbieding, de sponsorreis georganiseerd door Business to Business ADO Den Haag in samenwerking met Trainingskampen.nl. Van 26 tot en met 29 juli zal deze reis plaats vinden en het verblijf is drie dagen lang aan het strand van Limassol. Voor informatie over deze trip samen met de selectie van ADO Den Haag kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..