Op donderdag 24 november a.s. om 19.30 uur wordt er in het Kyocera Stadion de Vrouwen EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Kroatië gespeeld. Alle informatie die u nodig heeft voor deze wedstrijd vindt u hieronder:

Kaartverkoop Interland De kaartverkoop loopt van woensdag 28 september 09.00 uur tot en met woensdag 23 november 21.00 uur bij alle Ticketbox verkooppunten. Tevens is het mogelijk om via internet (www.knvb.voetbalticket-shop.nl) kaarten aan te schaffen. Donderdag 24 november a.s. voor de vrouweninterland zijn de stadionkassa`s van ADO Den Haag vanaf 17.00 uur geopend. Ook is er losse kaartverkoop aan de stadionkassa bij het hoofdgebouw van het Kyocera stadion tijdens de openingstijden van de afdeling Ticketing (di t/m do van 12.00-18.00 uur en vrij van 12.00-20.00 uur. Extra open op ma 21 november a.s. van 12.00-18.00 uur).

Voor bovenstaand duel gelden de volgende prijzen: Haaglanden tribune: Volwassen/jeugd: € 5,- Hoofdtribune: Volwassen/jeugd: € 10,- Tevens is er een speciale groepenactie: Bij minimale afname van 10 toegangskaarten kosten de kaarten voor de openbare tribune € 4,-. Toegangskaarten voor de groepenactie kunnen worden besteld middels bijgevoegd bestelformulier. Ook is er een mooi arrangement te boeken voor deze avond: Arrangement: prijs per persoon € 40,- Dit is inclusief: Kaartje voor de Eretribune, Ontvangst met een heerlijk glaasje prosecco en een buffet Buffet: - Plateau huisgerookte zalm met paté van zalm en mierikswortelcreme - Tranches Ardennerham, meloensalade met witte port - Herfstsalade met gerookte eendenborst, paddenstoelen en kastanjes - Noorse garnalen salade met pesto - Diverse wildpaté ’s met truffelmayonaise en veenbessencompote - Diverse minibroodjes met kruiden- en roomboter - Op de huid gebakken zalmfilet met beurre blanc - Runder succade van het Hollands dikbilrund met eigen jus - Aardappelgratin met rozemarijn en tijm - Groene groenten met bospaddenstoelen Download hier het inschrijfformulier Download het reserveringsformulier voor het arrangement