ADO Den Haag onder 21 heeft de thuiswedstrijd tegen HVV met 2-3 verloren. Al na 8 minuten kwam ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong via Peter Korteling die een vrije trap van Jop Verhagen inkopte. Na een kwartier kwam HVV op 1-1.

In de kluts kwam de bal bij de op de doellijn liggende Ayad Aymed en via hem ging de gelijkmaker in het net. De grensrechter van ADO Den Haag vlagde voor buitenspel, maar scheidsrechter Benlamkaddem negeerde het vlagsignaal. In de 20e minuut een prima aanval van ADO Den Haag, mar de kopbal van Andre Ntambue werd uitstekend gered door HVV goalie Daniel Voskamp.

Voor de rust kreeg ADO Den Haag via Serano van der Hurk nog twee goede mogelijkheden, maar de paal stond in eerste instantie succes in de weg en zijn tweede mogelijkheid kopte hij over waardoor de ruststand 1-1 was. Vlak na de rust kwam ADO Den Haag via een terechte strafschop van Tom Broekhuizen op een 2-1 voorsprong en in deze fase leek ADO Den Haag uit te lopen via Andre Ntambue, maar zijn inzet kwam op de paal. Na een mooie slalom van Marnix van der Gun legde hij de bal panklaar voor Zev Davidson die de 2-2 op het scorebord bracht. ADO Den Haag probeerde weer op voorsprong te komen en kreeg via Serghinio Hijnes en Thomas Verheijdt kansen, maar de goal viel aan de andere kant. Jaap Akerboom gaf een scherpe voorzet en Glenn Boon was zo ongelukkig om de bal in eigen doel te schieten. ADO Den Haag viel hierna aan en gaf ruimte weg. Na een schitterende lob van Ayad Amhed kon keeper Ricardo Kieboom maar net redden waardoor de eindstand toch 2-3 in het voordeel van HVV werd. Scheidsrechter: De heer B. Benlamkaddem Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Serghinio Hynes, Peter Korteling, Glenn Boom, Justin Lopes (Robin Janmaat), Tom Broekhuizen, Jop Verhagen (Thomas Verheijdt), Ricardo Samoender, Serano van der Hurk, Steven Sanchez Angulo en Andre Ntambue