ADO Den Haag onder 21 heeft de uitwedstrijd tegen UVS met 2-4 gewonnen. ADO Den Haag speelde 65 minuten uitstekend voetbal en legde daarbij de basis voor een eenvoudige overwinning. De start van ADO Den Haag was matig, want al na 5 minuten opende oud opleidingspeler Bart van der Weijden via een mooie lob de score voor UVS.

Na 10 minuten kreeg UVS nog een grote mogelijkheid om de voorsprong te vergroten, maar de kopbal belandde op de lat. Hierna was het ADO Den Haag dat het spel dicteerde en via Jaap van Duijn, Steven Sanchez Angulo en Serano van der Hurk goede kansen kreeg op de gelijkmaker. In de 26e minuut kwam de verdiende gelijkmaker. Na een achterbal kopte Tim de Rijk de bal naar voren en alleen Serano van der Hurk reageerde en alleen voor keeper Niels van der Burg (eveneens oud ADO Den Haag opleiding) scoorde hij beheerst de 1-1.

ADO Den Haag wilde meer en een mooi schot van Steven Sanchez Angulo belandde op de paal. In de 39e minuut kwam ADO Den Haag op een 1-2 voorsprong via een schitterende vrije trap van Jaap van Duijn in de bovenhoek. Nog voor de rust besliste Andre Ntambue het duel door na een actie de bal in de verre hoek te schieten waardoor de ruststand 1-3 was. In de 2e helft ging ADO Den Haag door waar het gebleven was en via een goed rush van eigen helft scoorde Steven Sanchez Angulo de 1-4. ADO Den Haag ging op jacht naar een grotere voorsprong en kreeg hiervoor veel kansen, maar faalde in de afwerking. ADO Den Haag ging wat slordiger spelen en bracht UVS in de 70e minuut weer terug in de wedstrijd. Na onnodig balverlies op het middenveld scoorde oud ADO Den Haagspeler Tommy Bekooy de 2-4. UVS voelde dat ADO Den Haag de teugels liet vieren en kreeg nog 2 goede kansen (kopbal op de paal en een 1 tegen 1 die Ricardo Kieboom goed redde), maar in de score kwam geen verandering meer waardoor de eindstand 2-4 in Haags voordeel was.

Opstelling ADO Den Haag Ricardo Kieboom, Serghinio Hijnes (Daley Windhorst), Peter Korteling, Kevin Schutte (Glenn Boon), Tim de Rijk, Diederick Hoogerwaard, Jaap van Duijn (Thomas Verheijdt), Tom Broekhuizen, Serano van der Hurk, Steven Sanchez Angulo en Andre Ntambue