Mocht u nu niet tot de meer dan 1.000 gelukkigen behoren die meereizen naar Litouwen voor onze rentree in het Europese voetbal, dan kunt u donderdagavond de wedstrijd wel live bekijken en namelijk op Eredivisie Live.

Eredivisie Live doet donderdag 14 juli rechtstreeks verslag van FK Taurus – ADO Den Haag, in de tweede kwalificatieronde voor de UEFA Europa League. De wedstrijd in Litouwen begint om 18.00 uur en het commentaar is van Ron de Rijk. Ook de return in Den Haag een week later op 21 juli brengt de voetbalzender rechtstreeks op het scherm. Dan wordt er om 20.00 uur afgetrapt.

Donderdag 14 juli vanaf 17.55 uur LIVE: FK Taurus – ADO Den Haag, tweede kwalificatieronde UEFA Europa League.

Eredivisie Live
Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Humberto Tan en Kees Jansma. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel (inter)nationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker, de Jupiler League en de Engelse FA Cup. Naast het grote aantal live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV en boeiende voetbaldocumentaires. Eredivisie Live is zeven dagen per week voetbal en is bij een groot aantal TV aanbieders ook in HD beschikbaar. Alle live wedstrijden zijn via www.eredivisielive.nl ook online te volgen. Voor iPhone en Ipad gebruikers is er de Eredivisie App die gratis is te downloaden in de Apple Store. Het is voor mobiele gebruikers tevens mogelijk zich te abonneren op een goal alert. Hiermee ontvangt men binnen enkele minuten nadat er is gescoord een link naar de video van het doelpunt.