Naast de prominente posities in de media die een strategisch partner van ADO Den Haag altijd ontvangt, wordt vervolgens in overleg met de partner een rechtenpakket samengesteld gebaseerd op de wensen van de partner en gerelateerd aan de waarde/ budget van het pakket.

Dit rechtenpakket is in grote lijnen onder te verdelen in:

  • Exposure (LED Boarding, Advertising in Digitale en Printmedia)
  • Relatiemarketing & Hospitality (Business Unit, Seats)
  • Activatieprogramma’s (B-to-B & B-to-C)

Toelichting activatieprogramma’s

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker dat zij ‘business’ realiseren via sponsoring. Via inzet van ADO Den Haag Content, zoals databases, logo, mediaplatformen, tickets, merchandising en de combinatie hiervan, dient ADO Den Haag als centraal platform voor ontmoetingen tussen producten en diensten van bedrijven onderling en tussen bedrijven en supporters van ADO Den Haag. Door deze combinatie ontstaat ‘business’.

Als voorbeeld noemen wij de ADO Zorgverzekeringspolis vanuit de samenwerking met Menzis. Door activatieprogramma’s hebben ruim 4.000 mensen ondertussen een dergelijke polis in hun bezit!

Marketing partner

Naast de mogelijkheid om toe te treden als strategisch partner biedt ADO Den Haag bedrijven ook de mogelijkheid om in te stappen als marketing partner.

De marketingpartner is minder gericht op corporate uitingen via ADO Den Haag media, maar wil zich puur focussen op het inzetten van een optimaal rechtenpakket, waarmee het bedrijf haar producten/ diensten kan verkopen. De marketingpartner wil via inzet van databasemarketing, logogebruik, unieke incentives bedrijven/ supporters van ADO Den Haag aan zich binden.

Interesse in mogelijkheden partnerships?

Ieder bedrijf heeft haar eigen unieke identiteit en propositie. Dit geldt ook voor partnerships!

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neemt u dan aub even contact op met onze afdeling Commerciële Zaken via email JLIB_HTML_CLOAKING of bel 070-3054515.

Graag komen wij bij u langs!

Testimonials

Via ADO Den Haag en onze naam op het stadion hebben wij veel naamsbekendheid gegenereerd

Etienne Hendriks - Kyocera Document Solutions