Vrolijk Special Cleaning (VSC) is een full-service schoonmaakbedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en biedt momenteel werk aan ruim 200 medewerkers. Door jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, hebben de medewerkers van VSC veel kennis van uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden op diverse locaties.

VSC is lid van Schoonnet , een coöperatie van onafhankelijke, samenwerkende organisaties in Nederland. Door dit lidmaatschap heeft VSC een vestigingennet verspreidt over geheel Nederland. Onze vestigingen beschikken over alle benodigde operationele, personele, commerciële en organisatorische faciliteiten en kunnen hierdoor zeer zelfstandig functioneren binnen uw werkgebied. Daarbij worden zij echter wel ondersteund door specialisten en stafafdelingen op ons kantoor in Den Haag en krijgt u de voordelen van een lokaal en regionaal werkende onderneming met de kennis en kracht van een landelijke organisatie.

De mensen

De mensen van VSC, hebben een actieve werkhouding, waarbij zij continu op zoek zijn naar een optimalisatie van de dienstverlening. Speerpunten in onze samenwerking, en dat geldt zowel voor onze klanten als collega’s en medewerkers, zijn eerlijkheid, vertrouwen en gezond ondernemerschap. Wij voelen ons verantwoordelijk voor u en onze mensen en hebben er dan ook geen moeite mee te worden afgerekend op onze daden. Dat houdt onder meer in dan wij verantwoordelijkheden en bevoegdheden leggen bij al onze mensen (directie, management en uitvoerend personeel) en u er van mag uitgaan dat wij onze afspraken nakomen. U mag en kan dan ook van ons de hoogste kwaliteit verwachten!

Naar de website

Testimonials

Via ADO Den Haag en onze naam op het stadion hebben wij veel naamsbekendheid gegenereerd

Etienne Hendriks - Kyocera Document Solutions