Kyocera

KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van professionele en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. KYOCERA gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 80 werknemers.

Certificeringen

KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. KYOCERA Document Solutions Nederland is ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd. Alle productielocaties van KYOCERA zijn wereldwijd ISO14001 gecertificeerd. Het transport van KYOCERA Document Solutions is uitbesteed aan DHL, ook een ISO14001 gecertificeerd bedrijf.

KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan.

Bezoek voor meer informatie de website van KYOCERA Document Solutions Nederland:

www.kyoceradocumentsolutions.nl