Wekelijks genieten we van de prachtige foto's van clubfotograaf Angelo Blankespoor. Bij wedstrijden en evenementen schiet hij duizenden beelden voor verslagen, magazines, social media en nog veel meer. We vroegen hem een selectie te maken van zijn tien mooiste foto's van 2022.

Foto 1

Fansupport 20 jaar

8 april - Bij de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport vierde FanSupport Den Haag haar 20-jarig bestaan met mooie sfeeracties. Na de opkomst maakte Angelo deze foto met het prachtige spandoek op de achtergrond.

 

Foto 2

Stijlvolle redding Hugo Wentges tegen Jong FC Utrecht

24 april - Tijdens de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht maakte Angelo een foto van Hugo Wengtes, die met een stijlvolle duik een goal wist te voorkomen. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

 

Foto 3

Jamal Amofa maant tot kalmte en kop erbij in de wedstrijd tegen NAC Breda

17 mei - Jamal Amofa maant zijn medespelers tot kalmte en geeft aan het koppie erbij erbij te houden in de halve finale van de play-offs tegen FC Eindhoven. ADO Den Haag won de wedstrijd met 2-1 en kon met die overwinning op zak naar de return in Eindhoven.

 

Foto 4

Spelers vieren overwinning samen met supporters na play-offs wedstrijd tegen Eindhoven

21 mei - Door een 1-2 zege in Eindhoven plaatste ADO Den Haag zich voor de finales van de play-offs. Na afloop maakte Angelo een prachtige groepsfoto voor het uitvak.

 

Foto 5

Sem Steijn in de hekken met supporters na late gelijkmaker play-offs uitwedstrijd tegen Excelsior

24 mei - Een episch moment, een epische foto. Sem Steijn springt in de hekken van het uitvak na de late gelijkmaker in de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs tegen Excelsior.

 

Foto 6

geel groene tribunes finale play-offs, sem steijn op voorgrond

29 mei - Deze foto maakte Angelo tijdens de thuiswedstrijd in de finale van de play-offs. Sem Steijn neemt een hoekschop, met geel-groene volgepakte tribunes op de achtergrond.

 

Foto 7

Giovanni Franken huilend in de armen van Hugo Wentges na de verloren finale play-offs. Mobiele Eenheid en kapotte dak op achtergrond

29 mei - Een naar moment voor iedereen met een geel-groen hart, maar ook dan moet je er als fotograaf staan. Het leverde deze alleszeggende foto op. Giovanni Franken huilend in de armen van Hugo Wentges.

 

Foto 8

Thomas Verheydt in actie tegen Jong Ajax, de eerste overwinning dit seizoen

28 augustus - Het was de eerste overwinning van dit seizoen, de 4-0 winst op Jong Ajax. Op de foto zien we Thomas Verheydt in een duel met Olivier Aertssen.

 

Foto 9

Boy Kemper en Thomas Verheydt tussen supporters  tijdens uitwedstrijd tegen Telstar

11 november - Tijdens de uitwedstrijd tegen Telstar namen de geblesseerde Boy Kemper en de geschorste Thomas Verheydt plaatst tussen de supporters in het uitvak om hun teamgenoten aan te moedigen.

 

Foto 10

Dick Advocaat op de training met geel groene herfstkleuren op de achtergrond

30 november - Een prachtige foto van Dick Advocaat tijdens één van de eerste trainingen voor ADO Den Haag. Met de geel-groene herfstkleuren op de achtergrond krijgt de foto een echt ADO-tintje.