ADO Den Haag heeft drie spelers laten weten dat hun optie wordt gelicht. Rafael Struick, Silvinho Esajas en O21-speler Finn de Bruin blijven langer aan de club verbonden.

Struick tekende in 2022 zijn eerste tweejarige contract, met een optie voor nog een jaar, in Haagse dienst. Esajas kwam in 2020 over van het Italiaanse Hellas Verona en verlengde in 2022 zijn contract met twee seizoenen met een optie voor nog een jaar. Daarnaast is ook de tweejarige optie in het contract van Finn de Bruin gelicht. De 19-jarige middenvelder van de O21 maakte vorig jaar december, in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, zijn debuut in de hoofdmacht. 

Formele opzeggingen contracten
De volgende spelers formeel te horen gekregen dat hun contract wordt opgezegd: Amir Absalem, Bart van Hintum, Dhoraso Klas, David van de Riet, Jerry van Wolfgang, Tim Coremans, Timothy Derijck, Daryl Werker, Malik Sellouki en Gylermo Siereveld. De formele opzegging van deze contracten wil niet zeggen dat dit het einde van de samenwerking betekent. De komende periode wordt benut om te bekijken of spelers in aanmerking komen voor een nieuwe verbintenis.