Nieuws

 

Ben jij klaar om op een leuke én uitdagende manier fit te worden? Bij ADO Den Haag Footcamp combineren we voetbal met bootcamp en dat zorgt voor supergevarieerde trainingen waarbij je het beste in jezelf naar boven kunt halen. Om jou de kans te geven om deze trainingen te ervaren hebben we een speciale actie: je krijgt twee proeftrainingen gratis!

Waarom meedoen met ADO Den Haag Footcamp? Omdat wij jou belonen voor je doorzettingsvermogen! Heb je twee edities van ADO Den Haag Footcamp afgerond dan ontvang je bij inschrijving van de derde editie een exclusief ADO Den Haag kledingpakket.

Maar dat is nog niet alles. Voor nieuwe deelnemers bieden we de eerste twee trainingen helemaal gratis aan. Zo kun je het zelf ervaren voordat je je committeert.

footcampactie2

Wanneer?
ADO Den Haag Footcamp vindt plaats op het ADO Den Haag Jeugdcomplex ‘De Aftrap’ in het Zuiderpark op maandag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De trainingen zullen plaatsvinden in vier periodes van het jaar. Deze zijn seizoensgebonden:

Herfsteditie: september, oktober, november
Wintereditie: december, januari, februari
Lente-editie: maart, april, mei
Zomereditie: juni, juli, augustus

footcampactie3

Kosten
De bijdrage per deelnemer zijn € 100,- per editie van 10 lessen. Mocht jij je later inschrijven dan de start van de editie, dan kan dit tegen een gereduceerd bedrag. Mis deze kans niet om jezelf uit te dagen, je vaardigheden te verbeteren en deel uit te maken van een hele leuke groep deelnemers van ADO Den Haag Footcamp. Schrijf je nu in en ga fit het jaar door!

footcampactie5