Seizoenkaart 2024-2025: Verleng nu en ontvang de thuiswedstrijden in de play-offs gratis

Lees meer

Nick Marsman in De Podcast

Lees meer

ADO Den Haag gaat in eigen huis onderuit tegen Helmond Sport

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag tankt vertrouwen met 0-2 zege bij SC Cambuur

Lees het wedstrijdverslag

Daryl van Mieghem in De Podcast

Lees meer
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Thuiswedstrijd

Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Za 20.04 16:30u
ADO Den Haag - FC Eindhoven

Home

Het is geen geheim dat ADO Den Haag interesse had in Henk Veerman, maar de spits komt definitief niet naar onze club. Technisch manager Jeffrey van As heeft dinsdag zowel sc Heerenveen als Veerman laten weten dat hij de onderhandelingen stopzet en geen interesse meer in de aanvaller heeft.

“Het duurt ons allemaal te lang”, zo verklaart Van As deze beslissing. “We hadden Veerman graag als opvolger van Bjørn Johnsen vastgelegd, maar dan moet de liefde wel van twee kanten komen. Wij hebben lang en vooral vaak met Henk en Heerenveen gesproken en hebben uiteindelijk een maximale financiële inspanning gedaan om hem naar ADO Den Haag te halen. Dat zag er lange tijd goed uit, maar inmiddels heb ik het idee dat Henk een voorkeur heeft voor een overgang naar Duitsland. Eerder stonden wij nog bovenaan zijn lijstje. Prima, maar dan schakelen wij door naar andere opties en zetten we er een streep door.”

Vanwege het vertrek van topscorer Johnsen naar AZ wil ADO Den Haag zo snel mogelijk een spits vastleggen. Zeker nu aanwinst Yuning Zhang niet inzetbaar is vanwege deelname aan de Asian Games. “Gelukkig hebben wij ons niet blindgestaard op Veerman, maar ook gewoon verder gekeken in deze periode. Op namen ga ik voorlopig niet in, maar neem maar van mij aan dat wij achter de schermen druk bezig zijn”, zegt Van As.