Seizoenkaart 2024-2025: Verleng nu en ontvang de thuiswedstrijden in de play-offs gratis

Lees meer

Nick Marsman in De Podcast

Lees meer

ADO Den Haag gaat in eigen huis onderuit tegen Helmond Sport

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag tankt vertrouwen met 0-2 zege bij SC Cambuur

Lees het wedstrijdverslag

Daryl van Mieghem in De Podcast

Lees meer
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Thuiswedstrijd

Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Za 20.04 16:30u
ADO Den Haag - FC Eindhoven

Home

Mike Havekotte gaat dit seizoen keepen voor ADO Den Haag. De 22-jarige doelman was al bijna twee weken op proef in het Cars Jeans Stadion en nu is er een principe-akkoord bereikt over een contract voor één seizoen.

Voor Havekotte is ADO Den Haag de derde club in het betaalde voetbal. Eerder stond hij onder contract bij FC Utrecht en Excelsior. Tot een debuut in de Eredivisie kwam het tot dusver echter niet. Havekotte wordt in principe de derde doelman achter Robert Zwinkels en Indy Groothuizen. De keeper kwam tijdens zijn proefperiode in Den Haag in actie tijdens de oefenwedstrijden met LVV Lugdunum (45 minuten) en HVV Laakkwartier (90 minuten).

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “We zijn blij dat we met Mike een talentvolle keeper hebben gevonden die de plek kan opvullen die was vrijgekomen door het vertrek van Tim Coremans. Mike heeft een prima indruk achtergelaten tijdens zijn proefperiode. Fons Groenendijk kende hem tenslotte al goed. Mike start in beginsel als derde keeper, maar kan de concurrentie aangaan met Robert en Indy.”