Vanaf het seizoen 2021/2022 zal ADO Den Haag uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Vooralsnog zal bij twee thuiswedstrijden van ADO Den Haag een clubkaartverplichting gelden. ADO Den Haag - Jong Ajax is direct de eerste wedstrijd waarbij deze clubkaartverplichting van toepassing is. Ben je dus nog niet in het bezit van een Clubkaart en wil je toegangskaarten aanschaffen voor deze openingswedstrijd, zorg er dan voor dat je vandaag nog een Clubkaart aanvraagt.

Ben je nog in het bezit van een ADO Den Haag Clubkaart dan kun je deze uiteraard gewoon blijven gebruiken. Vanaf woensdag 14 juli zal de losse kaartverkoop starten voor ADO Den Haag - Jong Ajax. Het is vanaf dat moment dus alleen voor Seizoen- en Clubkaarthouders mogelijk losse toegangskaarten aan te kopen. Meer informatie volgt op korte termijn. 

Daarbij verzeker je jezelf met een Clubkaart van een aantal voordelen, zo ontvang je:

  • 5% korting op het kopen van kaarten via E-ticketing voor alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag.
  • 5% korting op het kopen van Merchandise in de Fanshop in het stadion en in de online Fanshop.
  • Alleen met een Clubkaart de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de openingswedstrijd tegen Jong Ajax.
  • De mogelijkheid tot aanschaf van toegangskaarten voor uitwedstrijden.
  • De mogelijkheid tot aanschaf van toegangskaarten voor play-off wedstrijden

Clubkaart aanvragen! 
Vraag nu direct je Clubkaart aan! De kosten van een Clubkaart bedragen € 2,50,-. Na aanvraag zullen we zo snel mogelijk een nieuwe ADO Den haag Clubkaart toesturen, maar met je relatienummer kun je, wanneer beschikbaar, direct online toegangskaarten waarvoor een clubkaartverplichting geldt aankopen. Wil je in de toekomst naar uitwedstrijden dan dien je de optie uitkaarten aan je (online) Clubkaart-bestelling toe te voegen en is het maken van een foto in onze ADO Den Haag Fanstore een vereiste. 

btn clubkaart 002

CC kwijt?
Mocht je jouw Clubkaart zijn kwijtgeraakt, dan kan je bij afdeling Ticketing in het Cars Jeans Stadion langs komen om een nieuwe kaart aan te vragen. De administratiekosten van een nieuwe Clubkaart bedragen € 2,50,-. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Klik hier om naar de openingstijden van de afdeling ticketing te gaan.