Tot ons grote verdriet moeten wij u melden dat onze facilitair medewerker Dave Tetteroo zaterdagnacht is overleden op 49-jarige leeftijd. Dave was al geruime tijd ziek en heeft in de nacht van zaterdag op zondag de strijd moeten opgeven.

Dave Tetteroo kwam in het seizoen 2006-2007 bij ADO Den Haag als vrijwillig chauffeur en liet in die tijd zo’n positieve indruk achter dat hij enkele jaren later in vaste dienst kwam als facilitair medewerker van de opleiding. Deze functie was Dave op het lijf geschreven en vol enthousiasme vulde hij deze taak op zijn manier in.

In februari 2016 werd Dave ernstig ziek en moest hij zijn geliefde werk opgeven. Dave kwam nog zoveel mogelijk op De Aftrap om zijn opvolger Hans van Leeuwe te helpen tot het echt niet meer ging.

In september 2016 verhuisde Dave naar het Hospice in Zoetermeer alwaar hij liefdevol werd verzorgd en waar veel collega’s en vrienden vaak bij hem langsgingen. De steun die hij ontving van de spelers, ouders en medewerkers in de vorm van kaarten en berichten deed hem erg goed.

Dave heeft vaak aangegeven dat de jaren bij ADO Den Haag de mooiste jaren in zijn leven waren.
Helaas zullen wij Dave nooit meer bij ADO Den Haag tegenkomen.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.