Alle geledingen binnen ADO Den Haag zijn er verheugd over dat Kees Jansma en Martin Toet zich bereid hebben verklaard met ingang van heden toe te treden tot de Raad van Commissarissen (RvC) van ADO Den Haag. Hun toetreden betekent een belangrijke versterking voor de RvC.

Jansma (69) heeft een rijk verleden in met name de voetbaljournalistiek. Jarenlang werkte hij voor Studio Sport. In de zomer van 2011 werd Jansma presentator bij Eredivisie Live, wat is overgegaan in Fox Sports. Daar zal hij overigens werkzaam blijven. Daarnaast was Jansma van 2004 tot en met 2014 perschef van het Nederlands Elftal.

Toet (4 maart 1956, Den Haag) is oud-speler van FC Den Haag. Vanuit de jeugdopleiding van de club maakte hij in 1973 zijn debuut in de hoofdmacht. Toet kwam er tot 41 wedstrijden. Later speelde de aanvaller ook nog voor Kortrijk in België. Hij heeft tevens in diverse Nederlandse jeugdelftallen gespeeld. Na zijn loopbaan studeerde Toet onder meer Europees Fiscaal Recht in Rotterdam. Op dit moment is de Hagenaar betrokken bij diverse vennootschappen op het gebied van IT en is daarnaast directeur van Golfpark Groendael BV te Wassenaar.

Naast Jansma en Toet maken ook Wang Hui, Wim Deetman en Martin Jol deel uit van de RvC van ADO Den Haag.