De afgelopen weken hebben er intensieve en constructieve overleggen plaatsgevonden tussen de NV ADO Den Haag en haar grootaandeelhouder United Vansen (UVS). Tijdens deze gesprekken stond uiteraard de toekomst van de NV ADO Den Haag centraal. De gesprekken hebben een positief effect gehad op de relatie tussen ADO Den Haag en haar grootaandeelhouder UVS. De door UVS onlangs aangehaalde en genoemde cultuurverschillen bleken wederzijds en zijn onderkend. Wederzijds begrip heeft de partijen inmiddels dichter bij elkaar gebracht, voor zover dit nodig was. Uit de gesprekken bleek dat zowel de club ADO Den Haag als haar grootaandeelhouder UVS dezelfde visie voor ADO Den Haag delen.

UVS heeft zich inmiddels tot het uiterste ingespannen om tot een financiële oplossing te komen. Die oplossing levert ADO Den Haag een meer dan sluitende begroting op voor het lopende seizoen en de dreigende indeling in categorie 1 van de KNVB is daarmee afgewend.

ADO Den Haag en UVS blijven de komende tijd intensief met elkaar in gesprek om een gezonde toekomst voor ADO Den Haag te verzekeren.