U bent hier: HomeNieuws › Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

28-07-14

Dinsdag gewijzigde openingstijden Fanshop en Ticketing

Vanwege de wedstrijd ADO Den Haag - OFI Kreta dinsdagavond 29 juli om 19.00 uur in het Kyocera Stadion, opent de Fanshop van ADO Den Haag haar deuren om 17.00 uur. De winkel blijft tot een half uur na dit duel geopend.

Lees meer: Dinsdag gewijzigde openingstijden Fanshop en Ticketing

 

27-07-14

Vreugdenhil en Beerensteyn winnen goud op EK

Het Nederlands elftal voor vrouwen onder 19 heeft de finale van het Europees Kampioenschap in Noorwegen gewonnen. Nederland versloeg zondag Spanje met 1-0. ADO Den Haagkeepster Jennifer Vreugdenhil stond net als bij alle duels in de goal en was belangrijk met een redding in de tweede helft waardoor de gelijkmaker voorkomen werd. Lineth Beerensteyn maakte in de halve finale haar derde invalbeurt van het toernooi, maar speelde helaas niet in de finale. Gefeliciteerd ladies!

Lees meer: Vreugdenhil en Beerensteyn winnen goud op EK

 

26-07-14

ADO Den Haag - Konyaspor 0-4

Nuttige oefenduels kunnen ook verloren gaan, dat bewees ADO Den Haag zaterdagmiddag in haar duel met het Turkse Konyaspor. Spelers als Alberg en Meijers deden voor het eerst weer mee na hun blessureleed, er werd in de tweede helft veel gewisseld en zoals de trainer na afloop aangaf: Iedereen weet weer exact wat er gebracht moet worden om duels op dit niveau tot een beter resultaat te brengen.

Lees meer: ADO Den Haag - Konyaspor 0-4

 

25-07-14

Excelsior huurt Ninos Gouriye voor rest van het seizoen

Ninos Gouriye zal aankomend seizoen actief zijn voor Excelsior. Hij zal voor 1 seizoen worden verhuurd. Zijn contract bij ADO Den Haag loopt nog tot de zomer van 2015. De aanvaller uit Hengelo heeft zijn jeugdopleiding doorlopen bij FC Twente, waar hij in oktober 2011 mocht debuteren in de Eredivisie. Hierna speelde hij 2 seizoenen bij Heracles Almelo waar hij regelmatig het doel wist te vinden. Hij maakte in zijn 23 optredens voor Heracles 13 doelpunten. Na zijn goede seizoen bij Heracles kwam hij over naar ADO Den Haag, tot nu toe speelde hij wat wisselvallig.

Lees meer: Excelsior huurt Ninos Gouriye voor rest van het seizoen

 

24-07-14

Interview met de heer Wang van United Vansen

De Stichting Stadion Ontwikkeling heeft vorige week bekend gemaakt dat de koopovereenkomst voor de aandelen van ADO Den Haag met United Vansen is getekend. Op een termijn van 4 à 6 weken wordt de afronding van de transactie verwacht met het leveren van de aandelen. SSO is verheugd met een nieuwe investeerder, die de ambitie heeft de club sportief en financieel naar een hoger plan te brengen. Vorige week was de heer Wang van United Vansen in Nederland en samen met Omroep West deed ADO Den Haag een interview met hem.

Lees meer: Interview met de heer Wang van United Vansen

 

24-07-14

Bestel kaarten voor OFI Kreta en Levante online

De voorbereiding van ADO Den Haag op het seizoen 2014/2015 zal met twee oefenwedstrijden in het eigen Kyocera Stadion worden afgesloten. Op dinsdag 29 juli is het Griekse OFI Kreta de tegenstander. De ploeg van hoofdtrainer Gennaro Gattuso speelt aankomend seizoen wederom in de hoogste afdeling van het Griekse voetbal. Afgelopen seizoen eindigde OFI Kreta op een keurige zesde plaats in de Griekse Super League.

Lees meer: Bestel kaarten voor OFI Kreta en Levante online

 

23-07-14

Bijzondere nieuwe producten in de ADO DH Fanshop!

De Fanshop van ADO Den Haag komt weer met een aantal nieuwe producten, 'geelgroene handig te hebben dingen'. Want verjaardagskaarten verstuurt toch iedereen? Vanaf nu kunnen officiële geelgroene ADO Den Haag verjaardagskaarten worden verstuurd. Er is een nieuw slabbetje voor de kleintjes bijgekomen in het assortiment, net als nieuwe sleutelhangers. En een fietskrat, wie kan tegenwoordig zonder, is er nu ook van ADO Den Haag. Bij besteding van minimaal €10 krijgt u nu gratis de elftalposter van de selectie van ADO Den Haag 2014-2015 in de Fanshop en ook in de Webshop (zo lang de voorraad strekt).

Lees meer: Bijzondere nieuwe producten in de ADO DH Fanshop!

 

22-07-14

Inmiddels 4214 Seizoen Club Cards verkocht

ADO Den Haag introduceert dit jaar een nieuw concept. De uiteindelijke prijs van de Seizoen Club Card hangt namelijk af van het totaal aantal Seizoen Club Cards dat de club verkoopt. Hoe meer Seizoen Club Cards er in totaal worden verkocht, hoe meer korting alle Seizoen Club Cardhouders uiteindelijk zullen krijgen. Dit betekent dat alle fans er zelf voor kunnen zorgen dat de Seizoen Club Card veel goedkoper wordt door zoveel mogelijk andere fans over te halen een heel seizoen de club te steunen. Op dit moment zijn er 4214 Seizoen Club Cards verkocht!

Lees meer: Inmiddels 4214 Seizoen Club Cards verkocht

 

22-07-14

Mooie overwinning in eerste Eredivisietest

Op het terrein van DSO in Zoetermeer, voor de ogen van zo'n 1300 toeschouwers, boekte ADO Den Haag dinsdagavond een keurige 3-0 overwinning op één van de promovendi van de Eredivisie, FC Dordrecht.

Lees meer: Mooie overwinning in eerste Eredivisietest

 

18-07-14

Vangnetten achter het doel van de Lex Schoenmakertribune

Vanaf komend seizoen zal er achter het doel aan de kant van de Lex Schoenmakertribune een vangnet komen. Met behulp van dit net zullen tijdens de trainingen de ballen niet meer de tribune op vliegen nadat deze over worden geschoten.

Lees meer: Vangnetten achter het doel van de Lex Schoenmakertribune

 

18-07-14

Piet Jansen vertrekt bij ADO Den Haag

Algemeen Directeur Piet Jansen gaat ADO Den Haag per 1 september 2014 verlaten. Hij kan zich niet verenigen met het feit dat de aandelen binnenkort overgaan naar één buitenlandse aandeelhouder. De Raad van Commissarissen betreurt het besluit van Piet Jansen zeer.

Lees meer: Piet Jansen vertrekt bij ADO Den Haag

 

18-07-14

Afsluiting trainingskamp met fietstocht en gelijkspel

Vrijdag 18 juli was de laatste dag van het trainingskamp van ADO Den Haag in Leende. 's Ochtends ging de ploeg op pad voor een fietstocht door de bossen die voor een drinkpauze eindigde net over de Belgische grens. Eenmaal terug in het hotel stond er 20 kilometer op de teller.

Lees meer: Afsluiting trainingskamp met fietstocht en gelijkspel

 

17-07-14

Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 4)

Donderdag stond wederom, en ondanks de warmte, weer in het teken van hard trainen. In de morgen en in de middag. 's Ochtends werden er allerlei verschillende partijtjes gespeeld, elf tegen elf, zeven tegen zeven met steeds 1 ploeg die even rust kreeg. Er vielen mooie goals maar er werd vooral veel gecoacht om alles goed voor elkaar te krijgen.

Lees meer: Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 4)

 

16-07-14

Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 3)

Woensdagmorgen werd als eerste bekeken hoe de spelers de zware trainingen van de dinsdag hadden doorstaan. Danny Bakker voelde zich goed na zijn eerste oefeningen met een bal, Mathias Gehrt had wat last van zijn lies, zij gingen met fysiotherapeut Edwin Coret naar de plaatselijke gym.

Lees meer: Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 3)

 

16-07-14

Hoe meer Seizoenkaarten, hoe meer korting!

ADO Den Haag introduceert dit jaar een nieuw concept. De uiteindelijke prijs van de Seizoen Club Card hangt namelijk af van het totaal aantal Seizoen Club Cards dat de club verkoopt. Hoe meer Seizoen Club Cards er in totaal worden verkocht, hoe meer korting alle Seizoen Club Cardhouders uiteindelijk zullen krijgen. Dit betekent dat alle fans er zelf voor kunnen zorgen dat de Seizoen Club Card veel goedkoper wordt door zoveel mogelijk andere fans over te halen een heel seizoen de club te steunen.

Lees meer: Hoe meer Seizoenkaarten, hoe meer korting!

 

15-07-14

Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 2)

Op de grens van Brabant en Limburg, in Leende, wordt door onze jongens hard getraind. Voor de ochtendtraining werden er al veel behandeld en was er een extra stretch sessie bij Nol Hornix. Net voor het vertrek naar het trainingsveld was er nog even verwarring bij twee spelers, want zij waren hun fietssleutel kwijt. Dat hoofdtrainer Henk Fraser die had gevonden wisten zij op dat moment nog niet.

Lees meer: Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 2)

 

14-07-14

Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 1)

Na een geweldige open dag vertrok de selectie maandagmorgen om acht uur naar Leende op de grens van Brabant en Limburg. Bij aankomst was er eigenlijk vooral veel herkenning. Het personeel bleek alle spelers en trainers die vorig jaar ook bij ons waren nog te kennen. Een aantal stafleden hadden al kwartier gemaakt, zodat alles ook al klaar lag voor de spelers. Dus het was omkleden, nog even wat fruit en yoghurt eten, tapen en op de fiets op weg naar de eerste training van de dag.

Lees meer: Selectie ADO Den Haag in Leende (Dag 1)

 

14-07-14

Fotoserie Open Dag 2014

Gisteren waren in het verslag al een aantal foto's te zien, maar nu staat het volledige fotoalbum online! Geniet nog even na van de fantastische sfeer tijdens de Open Dag.

Lees meer: Fotoserie Open Dag 2014

 

14-07-14

Kaartverkoop ADO Den Haag - Feyenoord

Op zondag 10 augustus 2014 start ADO Den Haag in het Kyocera Stadion de competitie direct met een topwedstrijd tegen Feyenoord. Deze wedstrijd staat altijd garant voor Strijd, Passie, Haagse Bluf en Sfeer. Mis het dus niet!

Lees meer: Kaartverkoop ADO Den Haag - Feyenoord

 

14-07-14

Kaartverkoop uitwedstrijden 2014-2015

Aankomend seizoen speelt ADO Den Haag 17 thuiswedstrijden in het Kyocera Stadion, maar uiteraard ook 17 wedstrijden in de stadions van de overige Eredivisieclubs.

Lees meer: Kaartverkoop uitwedstrijden 2014-2015

 

13-07-14

ADO Den Haag in het zonnetje op Open Dag

De weergoden zouden ons slecht gestemd zijn werd vooraf gezegd, maar uiteindelijk vielen er zondag drie druppels regen en bleef het daarbij. Het zette de Open Dag letterlijk in het zonnetje, alle fans, spelers, trainers, medewerkers en vrijwilligers hadden het geweldig naar hun zin. ADO Den Haag heeft in het geheel genoten van deze ontmoeting tussen alle geledingen van onze club.

Lees meer: ADO Den Haag in het zonnetje op Open Dag

 

13-07-14

Bestel je Seizoen Club Card 2014-2015 nu online

Wil jij alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag bijwonen? Koop dan nu je Seizoen Club Card! Je kan je club dan tijdens alle 17 thuiswedstrijden ondersteunen en genieten van de gezellige sfeer in het Kyocera Stadion. Je hoeft dan niet iedere keer een los kaartje te kopen en een Seizoen Club Card is nog vele malen goedkoper ook.

Lees meer: Bestel je Seizoen Club Card 2014-2015 nu online

 

11-07-14

Deense keeper Hansen naar ADO Den Haag

Donderdag 10 juli is Martin Hansen, keeper van beroep, gearriveerd in Den Haag voor een medische keuring en het ondertekenen van zijn contract voor 2 jaar met een optie voor nog eens 2 jaar. De 24-jarige keeper speelde vorig seizoen nog voor FC Nordsjælland in Denemarken. Zijn historie ligt bij Brøndby en Liverpool, waar hij al jong terecht kwam, en bij alle Deense elftallen vanaf Onder 16 tot Onder 21. Bij ADO Den Haag treft hij in Robert Zwinkels en Tim Coremans concurrenten voor de positie onder de lat.

Lees meer: Deense keeper Hansen naar ADO Den Haag

 

11-07-14

Werkzaamheden ADO Museum in volle gang

Na het WK Hockey is er in het Kyocera Stadion een start gemaakt met de bouw van het lang gewenste ADO Museum. Op de tweede etage zijn de werkzaamheden in volle gang en krijgt het museum gestaag vorm. Tijdens de open dag zondag zal het museum nog geen onderdeel zijn van de stadiontour, maar hierbij alvast een aantal foto’s zodat u al wel een beeld krijgt van de huidige bouw. Het ADO Museum is druk in de maak en uiteindelijk kan er in deze zaal gedineerd worden tussen alle kop- en topstukken uit de historie van onze mooie club.

Lees meer: Werkzaamheden ADO Museum in volle gang

 

09-07-14

5-1 overwinning bij Hoofdklasser DHC Delft

Woensdagavond stond voor heel Nederland in het teken van de halve finale op het WK tegen Argentinië, maar net daarvoor togen behoorlijk wat voetballiefhebbers toch nog naar DHC Delft aan de Brasserskade voor het oefenduel met ADO Den Haag. De profs wonnen met 5-1, tegen een ploeg met nogal wat oude bekenden.

Lees meer: 5-1 overwinning bij Hoofdklasser DHC Delft

   

Pagina 1 van 93