U bent hier: HomeNieuws › Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

19-09-14

Programma Jeugdopleiding voor komend weekend

De Jeugdopleiding draait weer op volle toeren op trainingsgebied en op competitievlak. U kunt ook zaterdag weer gaan kijken op De Aftrap in het Zuiderpark. De toegang is gratis, u kunt al onze talenten gratis zien spelen.

Lees meer: Programma Jeugdopleiding voor komend weekend

 

18-09-14

Ook tweede ballenvanger is verwijderd

Met alle goede bedoelingen heeft ADO Den Haag na het WK Hockey de ballenvangers achter de goals behouden om het zo veiliger te maken voor de toeschouwers en ervoor te zorgen dat er bij de trainingen niet te veel ballen in de tribune verdwijnen. Maar het kijkplezier van onze toeschouwers leed dusdanig onder de aanwezigheid van deze netten, dat is besloten ook de ballenvanger voor de Lex Schoenmaker Familietribune te verwijderen. Die voor de Aad Mansveldtribune was reeds verwijderd. Zaterdag bij het duel met Go Ahead Eagles kunnen de bezoekers al weer vrijuit kijken. Wel opletten voor ballen die het publiek in schieten!

Lees meer: Ook tweede ballenvanger is verwijderd

 

17-09-14

Oranje o16 wint beide oefeninterlands tegen Schotland

Het Nederlandse elftal voor spelers onder 16 jaar heeft de twee oefeninterlands tegen Schotland gewonnen. Oranje speelde afgelopen zondag en dinsdag tegen hun leeftijdsgenoten in de Schotse stad Greenock. Bondscoach Edwin Petersen selecteerde drie jeugdspelers van ADO Den Haag voor de twee wedstrijden. Onze eigen spelers Delano Kloos, Hennos Asmelash en Daude van der Kust hebben van de bondscoach speeltijd gekregen in de gewonnen interlands tegen de Schotten.

Lees meer: Oranje o16 wint beide oefeninterlands tegen Schotland

 

17-09-14

ADO DH Voetbal 2-daagse bij SVC '08 in de herfstvakantie

Altijd al eens willen trainen in het geelgroen onder begeleiding van top trainers uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag? Dan is dit je kans! Tijdens onze 2-Daagse, op maandag 20 en dinsdag 21 oktober, ben jij voor even profvoetballer bij ADO en train je net als de spelers bij ons in de jeugdopleiding.

Lees meer: ADO DH Voetbal 2-daagse bij SVC '08 in de herfstvakantie

 

17-09-14

Oranje Leeuwinnen naar WK play-offs

Bondscoach Roger Reiners had Renate Jansen opgeroepen voor de laatste kwalificatiewedstrijd van het Nederlandse vrouwenelftal. Ze verving de geblesseerde voetbalster Shanice van de Sanden. Het team speelde woensdag 17 september een uitwedstrijd tegen Noorwegen en won met 0-2. Renate Jansen speelde al drie keer eerder wedstrijden voor de OranjeLeeuwinnen, maar kwam dit keer helaas niet in actie.

Lees meer: Oranje Leeuwinnen naar WK play-offs

 

15-09-14

Onnodige nederlaag voor Beloften

Het is Jong ADO Den Haag niet gelukt de tweede thuiswedstrijd van het seizoen te winnen. De formatie van coach Ger van Weelden ging op De Aftrap met 1-2 onderuit tegen Jong VVV/Helmond Sport. De nederlaag was onterecht, gezien het grote aantal kansen dat ADO Den Haag kreeg, met name via Tom van Veen. De aanvaller had het vizier niet altijd op scherp staan, en trof ook meerdere malen de goed keepende Roy Oomen op zijn weg.

Lees meer: Onnodige nederlaag voor Beloften

 

14-09-14

FC Utrecht - ADO Den Haag 0-0

ADO Den Haag heeft voor de tweede keer dit seizoen een punt in een uitwedstrijd gepakt. In Stadion Galgenwaard kwamen de Hagenaars niet tot scoren. En omdat thuisploeg FC Utrecht evenmin doeltreffend was, bleef het 0-0.

Lees meer: FC Utrecht - ADO Den Haag 0-0

 

11-09-14

United Vansen in afwachting van goedkeuring overheid

United Vansen heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling laten weten dat het verkrijgen van de goedkeuring van de Chinese overheid, benodigd voor de betaling van de koopprijs van de aandelen in N.V. ADO Den Haag, veel meer tijd kost dan verwacht. Om deze reden kan de transactie niet binnen de overeengekomen termijnen worden afgerond.

Lees meer: United Vansen in afwachting van goedkeuring overheid

 

10-09-14

In Memoriam: Mike Soyer

Vanuit onze HFC ADO Den Haag kwam deze week het treurige bericht van het overlijden van oud-lid Mike Soyer. Het AD besteedde ook al erg mooi aandacht aan zijn (voetbal)leven, maar vanuit de club willen we u deze In Memoriam toch ook graag meegeven.

Lees meer: In Memoriam: Mike Soyer

 

09-09-14

Kick-off zakelijke seizoen ADO Den Haag groot succes

Maandagmiddag kwamen alle relaties van Business to Business ADO Den Haag weer bijeen voor het jaarlijkse kick-off evenement. Het aftrappen van het seizoen werd dit jaar erg letterlijk genomen, aangezien alle sponsoren de mogelijkheid kregen om deel te nemen aan een interactieve training met alle spelers van de selectie. Alle relaties hebben dus zelf letterlijk de aftrap van het seizoen genomen.

Lees meer: Kick-off zakelijke seizoen ADO Den Haag groot succes

 

08-09-14

Drie spelers van ADO Den Haag in Oranje Onder 16

Drie spelers uit onze eigen opleiding zijn gekozen voor de definitieve selectie van Oranje Onder 16. Hennos Asmelash, Delano Kloos en Daude van der Kust zijn door Edwin Petersen, hoofdtrainer van Oranje Onder 16, gekozen voor de twee oefeninterlands tegen Schotland. Het elftal speelt de wedstrijden op 14 september en 16 september in de Schotse stad Greenock. De selectie van Oranje Onder 16 verblijft in de buurt van Edinburgh in het plaatsje Irvine.

Lees meer: Drie spelers van ADO Den Haag in Oranje Onder 16

 

07-09-14

Richelo Fecunda bij Curacao Onder 20

Rechtsback Richelo Fecunda, dit en vorig seizoen vooral uitkomend voor ons Beloftenteam, is uitgenodigd voor Curacao Onder 20 jaar. Maandagmorgen vertrekt hij voor het Kwalificatietoernooi dat gaat plaatsvinden in Trinidad & Tobago.

Lees meer: Richelo Fecunda bij Curacao Onder 20

 

05-09-14

Eerste nederlaag voor ADO Den Haag Vrouwen

De eerste nederlaag van het nieuwe seizoen is een feit voor ADO Den Haag Vrouwen. In België werd tegen tien vrouwen van Standard Luik helaas een vroeg verkregen voorsprong weggegeven: 2-1.

Lees meer: Eerste nederlaag voor ADO Den Haag Vrouwen

 

05-09-14

Teller inmiddels op 4703 verkochte Seizoen Club Cards

ADO Den Haag introduceert dit jaar een nieuw concept. De uiteindelijke prijs van de Seizoen Club Card hangt namelijk af van het totaal aantal Seizoen Club Cards dat de club verkoopt. Hoe meer Seizoen Club Cards er in totaal worden verkocht, hoe meer korting alle Seizoen Club Cardhouders uiteindelijk zullen krijgen. Dit betekent dat alle fans er zelf voor kunnen zorgen dat de Seizoen Club Card veel goedkoper wordt door zoveel mogelijk andere fans over te halen een heel seizoen de club te steunen. Inmiddels staat de teller op 4703 verkochte Seizoen Club Cards. Dit zijn er meer dan het afgelopen seizoen!

Lees meer: Teller inmiddels op 4703 verkochte Seizoen Club Cards

 

04-09-14

Zappsport genomineerd voor 'De Gouden Stuiver'

Het onderdeel Latje Trap, dat elke week bij een andere Eredivisieclub wordt opgenomen, begint weer bij Zappsport. Zappsport is genomineerd voor ‘De Gouden Stuiver’, oftewel de prijs voor het beste jeugdprogramma.

Lees meer: Zappsport genomineerd voor 'De Gouden Stuiver'

 

04-09-14

3 oktober: Ladies Night bij ADO Den Haag

Vrijdag 3 oktober 2014 vanaf 18:00 uur wordt alweer de derde Ladies Night Den Haag georganiseerd. De gezelligste avond voor vrouwen vindt dit keer plaats in het Kyocera Stadion. Verschillende artiesten zullen optreden zoals Edsilia Rombley, Dean Saunders, Mike Peterson, Samantha Steenwijk en Funky Piano’s. Voor de aanwezige vrouwen is er van alles te doen. De organisatie heeft een geheel omvattend programma samengesteld gericht op geestelijke en lichamelijk verzorging. Er worden zo’n duizend vrouwen verwacht.

Lees meer: 3 oktober: Ladies Night bij ADO Den Haag

 

02-09-14

Doe mee aan de War Child Stadion Challenge

War Child organiseert, in samenwerking met ADO Den Haag, hét evenement voor alle sportievelingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Durf jij de uitdaging aan? Dan krijg jij de kans om het Kyocera Stadion van ADO Den Haag te zien op een manier zoals jij dit stadion nog nooit gezien hebt. De War Child Stadion Challenge is een nieuw en uniek sportevenement dat op zondag 12 oktober van 13:00 t/m 17:00 uur zal plaatsvinden in en om de thuisbasis van ADO Den Haag. Mis het niet en zorg dat jij vandaag nog jouw startbewijs verdient!

Lees meer: Doe mee aan de War Child Stadion Challenge

 

02-09-14

ADO Den Haag zegeviert ook in Heerenveen

ADO Den Haag Vrouwen heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het BeNe League-seizoen 2014/’15 tot een goed einde gebracht. Net als thuis tegen Anderlecht (3-1) werd dinsdagavond ook op bezoek bij SC Heerenveen een snel verkregen voorsprong niet meer uit handen gegeven: 0-3.

Lees meer: ADO Den Haag zegeviert ook in Heerenveen

 

01-09-14

Robin Buwalda voor één jaar verhuurd aan VVV-Venlo

ADO Den Haag en VVV-Venlo hebben op de laatste dag van de transferperiode overeenstemming bereikt over de verhuur van Robin Buwalda. VVV-Venlo, de ploeg die momenteel actief is in de Jupiler League, huurt de 20-jarige verdediger voor één seizoen.

Lees meer: Robin Buwalda voor één jaar verhuurd aan VVV-Venlo

 

01-09-14

Jong ADO Den Haag ten onder in oefenduel

De beloften van ADO Den Haag zijn maandagavond tegen een nederlaag aangelopen in een vriendschappelijke wedstrijd. De mannen van coach Ger van Weelden gingen uit bij Jong sc Heerenveen met 1-0 ten onder. Gezien de verhoudingen op het veld was een gelijkspel terecht geweest. Alleen wist ADO Den Haag kansen, die het met name in de eerste helft kreeg, niet te benutten.

Lees meer: Jong ADO Den Haag ten onder in oefenduel

 

30-08-14

Cambuur Leeuwarden – ADO Den Haag 3-2

Het is ADO Den Haag niet gelukt, om net als vorig seizoen, te winnen bij Cambuur Leeuwarden. Zaterdagavond ging de ploeg van coach Henk Fraser met 3-2 onderuit in de Friese hoofdstad. Het was een enerverende wedstrijd met kansen en doelpunten over en weer. De thuisploeg kwam eerst op voorsprong, maar dankzij Michiel Kramer en Xander Houtkoop kwam ADO Den Haag langszij. Een strafschop en een afstandsschot dat nog werd aangeraakt door Cambuurspits Michiel Hemmen hielden de drie punten in Leeuwarden.

Lees meer: Cambuur Leeuwarden – ADO Den Haag 3-2

 

29-08-14

ADO Den Haag Vrouwen opent met verdiende zege

Als een goede start het halve werk is, dan is het halve werk nu al verricht. ADO Den Haag Vrouwen heeft het seizoen geopend met een verdiende 3-1 zege op Anderlecht. Een snel verkregen voorsprong werd niet uit handen gegeven, al werd het na de 2-1 nog wel even spannend.

Lees meer: ADO Den Haag Vrouwen opent met verdiende zege

 

28-08-14

Update door onze nieuwe Algemeen Directeur

Maarten Fontein begint maandag 1 september als Algemeen Directeur bij ADO Den Haag, maar is deze dagen al zeer actief om taken over te nemen en zich te verdiepen in ADO Den Haag en de huidige situatie omtrent de overname. Met zijn komst is er nu een direct contactpersoon voor meneer Wang van United Vansen aanwezig binnen de organisatie van de club.

Lees meer: Update door onze nieuwe Algemeen Directeur

 

28-08-14

Owobowale met Oranje Onder 18 naar Engeland

Onze Segun Owobowale is opgenomen in de 20-koppige selectie van het Nederlands elftal onder 18 jaar voor de vriendschappelijke interlands tegen Engeland (3 en 5 september 2014). De voorbereiding start op maandag 1 september 2014 en op 6 september komt de groep weer terug naar Nederland vanuit Manchester.

Lees meer: Owobowale met Oranje Onder 18 naar Engeland

 

28-08-14

20.000 likes op Facebook voor ADO Den Haag!

De officiële Facebook-pagina van ADO Den Haag groeit hard door. Inmiddels hebben al meer dan 20.000 fans van ADO Den Haag de officiële pagina geliked. Op de Facebook-pagina van ADO Den Haag vindt u onder andere unieke foto's, video's en achtergrondinformatie die nergens anders te vinden zijn. Op die manier blijft u dus goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de club.

Lees meer: 20.000 likes op Facebook voor ADO Den Haag!

   

Pagina 1 van 95