U bent hier: HomeNieuws › Laatste Nieuws

Laatste Nieuws

24-10-14

Livemuziek in businessruimte na de wedstrijd

Na afloop van de wedstrijd tegen FC Dordrecht zullen de Haagse flamingogroep De Règâhs en DJ Jody Bernal zorgen dat het nog lang gezellig is in businessruimte De Ooievaar!

Lees meer: Livemuziek in businessruimte na de wedstrijd

 

24-10-14

Programma Jeugdopleiding voor komend weekend

De Jeugdopleiding draait op volle toeren op trainingsgebied en op competitievlak. U kunt ook dit weekend weer gaan kijken op De Aftrap in het Zuiderpark. De toegang is gratis, u kunt al onze talenten gratis zien spelen.

Lees meer: Programma Jeugdopleiding voor komend weekend

 

22-10-14

Brasserie volgeboekt voor ADO DH - FC Dordrecht!

Net als bij de wedstrijd tegen AZ is Brasserie Bravo volledig volgeboekt voor aanvang van ADO Den Haag - FC Dordrecht.

Lees meer: Brasserie volgeboekt voor ADO DH - FC Dordrecht!

 

22-10-14

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Dordrecht

Na het gelijke spel tegen NAC Breda kruist ADO Den Haag in speelronde tien opnieuw de degens met een tegenstander die momenteel ook in de onderste regionen bivakkeert. Promovendus FC Dordrecht komt op bezoek in het Kyocera Stadion. De aftrap van het duel is vrijdagavond om 20:00 uur.

Lees meer: Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Dordrecht

 

22-10-14

Fanshop vrijdag om 18.00 uur open

Rondom de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht zal vrijdag 24 oktober de Fanshop in het Kyocera Stadion geopend zijn vanaf 18.00 uur in plaats van de normale openingstijd op vrijdag van 12.00 uur. De shop zal open blijven tot een uur na dit duel. In onze Fanshop kunt u terecht voor al uw geelgroene aankopen!

Lees meer: Fanshop vrijdag om 18.00 uur open

 

21-10-14

ADO KIDS namen het Kyocera Stadion middagje over

Het is herfstvakantie, dus weer tijd voor activiteiten van onze ADO KIDS Club. Dinsdagmiddag werd het ADO KIDS Voetbaltoernooi gespeeld en het maximale aantal van 100 kinderen deed mee. 50 in 5 teams in de categorie 6 tot 9 jaar en 50 in 5 teams in de categorie 9 tot 11 jaar. Gianni Zuiverloon, Roland Alberg, Wilfried Kanon en Richelo Fecunda deden mee met de ADO KIDS.

Lees meer: ADO KIDS namen het Kyocera Stadion middagje over

 

21-10-14

Aberkane gevraagd voor trainingsstage Oranje O15

Onze jeugdspeler Abdallah Aberkane is uitgenodigd om deel te nemen aan een trainingsstage in Hoenderloo op 28 oktober met Oranje Onder 15. Deze activiteit vindt plaats als voorbereiding op de dubbele vriendschappelijke interland tegen België d.d. 11 en 13 november 2014. Na de stage wordt de voorlopige selectie door bondscoach Peter van Dort teruggebracht naar 22 spelers. De niet geselecteerde spelers komen op de stand-by lijst. Maandag 3 november wordt de definitieve selectie, alsmede de stand-by lijst voor de beide interlands bekend gemaakt.

Lees meer: Aberkane gevraagd voor trainingsstage Oranje O15

 

21-10-14

Via Nolten Schoenen naar ADO DH–Willem II

Nolten Schoenen is sponsor van ADO Den Haag en voorziet de spelers, staf en het personeel van exclusieve schoenen bij de clubkostuums van ADO Den Haag. Speciaal voor onze fans heeft Nolten Schoenen nu een leuke actie lopen. Koop t/m zondag 2 november schoenen bij Nolten Schoenen en ontvang twee gratis kaarten voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Willem II. De wedstrijd wordt op zaterdag 8 november om 18:30 uur gespeeld in ons eigen Kyocera Stadion.

Lees meer: Via Nolten Schoenen naar ADO DH–Willem II

 

20-10-14

VIDEO: Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag

ADO TV sprak met Martin Hansen over onder andere de blessure die hij tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda opliep, en de steun die het team van de supporters kreeg.

Lees meer: VIDEO: Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag

 

20-10-14

Doelpuntloze remise voor Jong ADO Den Haag

Net als het eerste team zaterdag deed, hebben ook de beloften van ADO Den Haag gelijkgespeeld tegen NAC Breda. Maandagavond stonden er in het Kyocera Stadion na negentig minuten dezelfde cijfers op het scorebord als bij aanvang van de wedstrijd: 0-0. Gezien de kansenverhouding was een gelijkspel een juiste afspiegeling. Voor rust was ADO Den Haag een paar keer dichtbij een doelpunt, na de hervatting kreeg NAC de betere mogelijkheden.

Lees meer: Doelpuntloze remise voor Jong ADO Den Haag

 

18-10-14

NAC Breda - ADO Den Haag 1-1

ADO Den Haag heeft zijn vierde gelijkspel van deze competitie gehaald. Ondanks dat de Hagenaars tachtig minuten met tien man speelden, haalden ze via topscorer Michiel Kramer toch een achterstand op. Het duel tegen NAC Breda eindigde in 1-1.

Lees meer: NAC Breda - ADO Den Haag 1-1

 

17-10-14

Sinterklaasfeest ADO Den Haag

Op zaterdag 15 november as. komt Sinterklaas weer in het land. ADO Den Haag organiseert speciaal voor alle fans van 2 tot en met 7 jaar een speciaal Sinterklaasfeest (lidmaatschap van de Kidsclub is niet verplicht).

Lees meer: Sinterklaasfeest ADO Den Haag

 

17-10-14

ADO Den Haag Vrouwen houdt voorsprong niet vast

De start was goed, het einde wat minder. ADO Den Haag Vrouwen zat ruim een uur op rozen tegen PSV/FC Eindhoven, maar mocht na negentig minuten voetbal van geluk spreken dat het een punt overhield aan een competitiewedstrijd waarin het op een 2-0 voorsprong was gekomen: 2-2.

Lees meer: ADO Den Haag Vrouwen houdt voorsprong niet vast

 

15-10-14

Basic-Fit verlengt sponsorcontract ADO Vrouwen

Namens Basic-Fit tekende Shardee Leandra, teamleidster Basic-Fit Den Haag Ladies Grote Markt, woensdagmiddag het nieuwe sponsorcontract. De voltallige selectie van Marcel Valk was hierbij aanwezig en werkte vervolgens een gezamenlijke hersteltraining af.

Lees meer: Basic-Fit verlengt sponsorcontract ADO Vrouwen

 

15-10-14

Presentatie- en trainingspakken in de Fanshop

De presentatiepakken, de pakken waarin de spelers en trainers reizen, zijn weer te koop in de Fanshop in het Kyocera Stadion en eveneens in de Onlineshop op deze site. Ook trainingsshirts- en pakken zijn te koop, net zoals het populaire uittenue met bijpassend broekje en sokken. Deze items gaan enorm hard, dus voor wie graag wil; wacht niet te lang, want het is vanaf nu op=op.

Lees meer: Presentatie- en trainingspakken in de Fanshop

 

14-10-14

Update vanuit onze Algemeen Directeur

Graag wil onze algemeen directeur Maarten Fontein jullie als lezers van www.adodenhaag.nl weer even een update geven over de huidige stand van zaken.

Lees meer: Update vanuit onze Algemeen Directeur

 

14-10-14

Merencia brengt Curaçao naar eindronde Caribbean Cup

Het nationale elftal van Curaçao heeft zich met de hakken over de sloot weten te kwalificeren voor de eindronde van de Caribbean Cup. Het elftal moest de laatste wedstrijd tegen Guadeloupe winnen om de eindronde van het toernooi te bereiken. Onze Papito Merencia maakte in de blessuretijd van de wedstrijd het verlossende doelpunt en zorgde voor een eindstand van 0-1 in het voordeel van Curaçao.

Lees meer: Merencia brengt Curaçao naar eindronde Caribbean Cup

 

14-10-14

Onnodige nederlaag voor ADO Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen is dinsdagavond zonder punten op zak huiswaarts gekeerd. De groengelen mochten het zichzelf aanrekenen dat op bezoek bij Club Brugge KV met 2-1 werd verloren. Zodoende is het voor ADO Den Haag nog altijd wachten op de eerste zege ooit op de Belgische opponent.

Lees meer: Onnodige nederlaag voor ADO Vrouwen

 

13-10-14

War Child Stadion Challenge een topdag

Zondag 12 oktober vond de allereerste War Child Stadion Challenge plaats bij het Kyocera Stadion. Ruim 500 kinderen bestormden tien opblaasbare stormbanen, waarna alle deelnemers één voor één de mogelijkheid kregen om zijn of haar mooiste doelpunt te maken op het veld in het stadion, op een keeper van ADO Den Haag!

Lees meer: War Child Stadion Challenge een topdag

 

09-10-14

Selectie te gast bij SportsArt

De tweede training van donderdag bestond uit een spinningles bij sponsor SportsArt. Samen met de trainsters lieten de spelers zien hoe je energie op kunt wekken via fitnessapparatuur, zodat sporters er eigenlijk zelf voor kunnen zorgen dat de lampen in de fitnesszaal branden. Go Green heet dit bij SportsArt, leverancier van onze fitnessapparatuur in de gym van het Kyocera Stadion, waar ook het Go Green principe wordt toegepast.

Lees meer: Selectie te gast bij SportsArt

 

09-10-14

Nieuw in de Fanshop: Compleet keeperstenue

Vanaf heden is het nieuwe keeperstenue te koop in de Fanshop in het Kyocera Stadion en in de Onlineshop op deze site. Het is een complete set en deze kost €82,50. De set bestaat uit een shirt, broek en kousen, hetzelfde tenue zoals onze keeper Martin Hansen dit draagt tijdens wedstrijden.

Lees meer: Nieuw in de Fanshop: Compleet keeperstenue

 

09-10-14

Eerste editie Azivo ADO DH G-toernooi groot succes

Op woensdag 8 oktober vond in het Kyocera Stadion de eerste editie van het Azivo ADO Den Haag G-toernooi plaats. Maar liefst acht jeugdteams, bestaande uit jongeren met een verstandelijke beperking, streden op vier velden tegen elkaar in wedstrijden die elk 10 minuten duurden.

Lees meer: Eerste editie Azivo ADO DH G-toernooi groot succes

 

09-10-14

Kaderavond Twingames demonstratie

Woensdagavond 8 oktober was het Kyocera Stadion het podium waarop de inmiddels 33 netwerkclubs van het Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden door ADO Den Haag waren uitgenodigd om een demonstratie van de zogenaamde “Twin Games“ bij te wonen. Hoofd Opleidingen Rob Meppelink gaf aan de 140 aanwezige trainer van de netwerkclubs vooraf aan wat de intentie van het spelen van de Twin Games is en evalueerde e.e.a. achteraf waarbij gelegenheid was tot het stellen van vragen. Teams van ADO Den Haag en DSO waren uitgenodigd om de demonstratie vorm te geven.

Lees meer: Kaderavond Twingames demonstratie

 

09-10-14

Deze weken op Fox Sports: Documentaire LEX

Sinds dit seizoen maken alle Eredivisieclubs documentaires voor de zender Fox Sports. Onze eerste productie gaat over, hoe kan het bijna ook anders, ons clubicoon Lex Schoenmaker. Woensdag 8 oktober is deze docu in première gegaan op Fox Sports.

Lees meer: Deze weken op Fox Sports: Documentaire LEX

 

07-10-14

Vito Wormgoor leest voor aan leerlingen de Zonnestraal

De kinderen uit groep 4c van basisschool de Zonnestraal in Ypenburg kregen dinsdagochtend 7 oktober bezoek van onze eigen Vito Wormgoor. In het kader van de Kinderboekenweek las de centrumverdediger van ADO Den Haag de kinderen voor uit het boek ‘Meester Kikker’ van schrijver Paul van Loon. In eerste instantie was het de bedoeling dat Wormgoor maar één hoofdstuk zou voorlezen uit het boek, maar de kinderen waren zo enthousiast dat hij een extra hoofdstuk voorlas aan de basisschoolklas.

Lees meer: Vito Wormgoor leest voor aan leerlingen de Zonnestraal

   

Pagina 1 van 97