U bent hier: HomeNieuwsLaatste Nieuws › ADO Den Haag neemt afscheid van Maurice SteijnADO Den Haag neemt afscheid van Maurice Steijn

ADO Den Haag neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Maurice Steijn. De aanhoudende slechte resultaten maken een vertrek onvermijdelijk. Assistent Henk Fraser neemt voorlopig de taken van de hoofdtrainer over.

ADO Den Haag betreurt het zeer dat het afscheid moet nemen van een echte clubman. Maurice Steijn heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt om ADO Den Haag vooruit te helpen. Hoewel de spelers en staf uitspraken het volste vertrouwen te hebben in hun hoofdtrainer is na de dramatische nederlaag tegen Heracles Almelo het vertrouwen weggevloeid bij de clubleiding dat het tij onder deze hoofdtrainer kon worden gekeerd.

Steijn was na zijn spelerscarrière actief als jeugdtrainer bij ADO Den Haag en werkte zich op naar het eerste elftal. Eerst als assistent, waar hij de taken waarnam van de ontslagen Raymond Atteveld en de club in de Eredivisie hield. Onder John van den Brom deed hij weer een stapje terug naar assistent om het volgende jaar, dat startte met Europees voetbal, aan zijn eerste klus als hoofdtrainer te beginnen. De afgelopen twee jaar presteerde hij bijzonder goed met een jonge ploeg, vorig seizoen eindigde ADO Den Haag keurig als negende.

images/one/scale/nieuws/januari2014/steijn5.jpg